GUVERNAREA PRIN MANIPULARE , MINCIUNA SI FOARTE SCUMPA

 

Romania are cea mai scumpa guvernare executiva si legilsativa foarte periculoasa si otravitoare asupra poporului roman. Cu Guvernarea prin smecherie si minciuna se promoveaza programul de guvernare ale tuturor partidelor penale si jucatorii penalii la fara numar. Lipsa de alternativa viabila si de catifea aduce numai partide politice de la PSD care sa dea liectii de maipulare cu taxe si povara de solidaritate a poverilor fiscale. Romania trebuie sa judece pe cel mai rau formatiune politica lipsita de guvernare si cu lipsa de programele economice de ridicarea bunastraii sociale. De ce? esunt toate partidele in incapacitatea de a guverna ? dupa cum au lansat agenda electorala si programul de guvernare?

Guvernul PSD are taxe si impozite noi, este din Programul de guvernare. Nu sunt creatorii de loc de locuri de munca si mai ales nu au un plan sau o politica publica de a redresa economia tarii. Sub guvernarea PSD sunt milioane de romani cu 60 de lei pe luna iar pentru ca angajatorii vor sa faca tot timpul evaziunea fiscala la sub terana este tot o problemapublica si de comunicare directa cu factorul politic. Nu mai sunt sindicate sa reprezinta forta de munca si interesele economice ale tarii.

90 de taxe in plus pentru mii de firme care taxa de colectare sunt programul de guvernare. Si angajatorii au noi taxe si vor sa nu mai achite taxele pe contributiile sociale si de sanatate, pentru a distruge sistemul de pensii cel privat. Bugetul de stat in anul 2018 aduce multe schimbari economice si sociale. Mai grav, este ca Guvernul de azi cu zi, nu are o politica publica serioasa privind cresterea economica, cresterea nivelului de tari si cresterea tuturor investitiilor starine si private prin reducerea taxelor pe stalp.  Angajatii sunt cu multa munca pe campul muncii si contribuie la economiile marile state din clubul Uniunii Europene. Razboiul fiscal si lipsa de reorganizare sociala pentru cresterestere directa a veniturile oamenilor, din partea regimului PSD, deoarece protesteaza si ii dea afara pe cei care au personalizarea exeprentei economice la made in Romania. Bugetul de stat al Gragnea, si Tudose nu sunt banii de la bugetul de stat pentru indexarea cresterii economice directe.
PSD azi are peste 260 de taxe si impozite de care trebuie sa le plateasca nu toate firmele , adica cu peste 40 de miliarde de euro. Impactul bugetar este foarte mare deoarece s-au luat banii din dezvoltarea regionala si locala a investitiilor si s-au mutat la serviciile secrete si clientela selectiva de partidele private. Nu sunt de loc masurile din Programul de guvernare in conformitate cu realitatea economica, de asta, trebuie sa fie salariul minim pe economiei la peste 2000 de euro, nu mai putin sub 200 de euro. Tichete de masa nu mai sunt acordate pentru angajatii din Sectorul privat, nu sunt masuri antisaraciei lucie si curata pe cap de locuitor. Masurile sociale au fost reduse pentru cresterea coruptiei calificate si sa mai plece alte milioane de romani la munca unde sunt politicii sociale de bunastere macorosociala.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !