GUVERNAREA PNL INCEPE SA MIROASE A CRIZA ECONOMICA

Sub guvernarea PNL incepe sa vina multa criza economica si zero clasa de mijloc. Se reduc toate veniturile populatiei a tarii cu peste 50 la suta.. Milioane de romani cu drept de vot, cu fara locuri de munca nu au dreptul la viata egala. Au inchis si vor sa vinda companiile de sta pe nimic si au inchis 100 de fabrici auto si textile din Romania, adica majoritatea salariilor vor fi modificate.

Vor fii multe disponibilizari . Si rata somajului se afla la peste 10 la suta, si nu vin de loc noi locuri de munca pentru milioane de romani. Si alte firme private de confection dau afara alte milioane de romani si vor ramane pe drumuri milioane de romani cu zero venituri. S-au dublat milioane de venituri foarte mici si nu mai sunt venituri moderne. Oamenii nu vor avea unde sa munceasca dupa ce au rata si credite si alte facturile curente, deoarece sunt tot mai multe firme private care vor sa plece din Romania.

Guvernul PNL nu vrea sa creeze noi locuri de munca si sunt milioane de tineri care nu au locuri de munca din cauza Guvernului masurilor de austeritate. Partidul aflat acum la guvernarea PNL nu vine cu un program politic de buna guvernare economica, nu vrea sa creeze politicii publice si proiecte de investiti astfel incat sa vina noi investitori de la bursa de valori. Lipsa locurilor de munca devine o problema grava astfel incat sunt in mediul rural acum milioane de romani care lucreaza in afara Romaniei.

Partidul National Liberal isi propune sa aduca noi masuri de austeritate si nu are de gand un program de dezvoltare economica sociala care, in decurs de 30 de ani, in Romania u fost tot timpul veniturile cele mai mici o plasa de sclaviei moderna, giratoire de partidele politice occidentale.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro