GUVERNARE PENTRU MAI MULTA LUPTA IMPOTRIVA CORUPTIEI PUBLICE

Guvernare pentru lupta impotriva coruptiei si saraciei publice, trebuie sa devina o prioritate de guvernare din partea partidul majoritatii politice din Parlament.

 

Tot mai multe bombe penale sunt si fac zi meschin impotriva Romaniei, care nu este de loc capabila sa lupte mai bine impotriva guvernului cel mai corupt si care corupe afacerile de politicile publice la zona coruptiei avansate. Partidele care se afla azi la guvernarea lor si cu programul guvernamental si ce este construit si produce numai acte de coruptiei care produce o politica publica tot mai corupta, ar fi bine sa tina cont de toate directivele europene si mai ales recomandarile oferite din partea unor tratate externe, deoarece comportamentul politicienilor cu acte in regula si care sunt sub urmarile penale pentru afacerile de coruptiei si cresterea saraciei publica, se afla bine mersi pe functii publice la zona de promovarea anricoruptiei publice si ce sunt promovate in toate declaratiile publice. Pest 200 de senatori si deputati sunt cu contrate la afaceri de couptiei, usor tratament bolnav de putere si toate declaratiile lor se avere ale parlamentarilor nu devin corecte si usor accesibile tuturor voturilor. Guvernare pentru mai multe acte de coruptiei si impotriva coruptiei si coruptii publici al statului de drept a devenit o afacere profitabila in Romania in viata publice, de ce, pentru ca nu mai exista de loc interese sa se lupte cu acest fenomen si care produce si creeaza liderii politici, ce sunt certati cu legea publica. Clasa politica, partidele politice, si opinia publica, trebuie sa ia masuri sa intrduca noi mecanisme pentru imbunatairea prevenirii actelor de coruptiei si taxele si impozitele bugetului de stat. Prevenirea actelor de coruptiei si saraciei publica, se poate opera de catre toti parlamentarii ai majoritatea lor guvernamentala si expresii guvernului lor .

MCV-ul din 2017, a raporat ca sunt 23 de pagini despre Romania, privind lupta anti-coruptiei si mai ales cere un nou Program de guvernare pentru combaterii coruptiei si saraciei severa, astfel incat sa adere Romania la spatiul Schengen in anul 2019. Regimul Dradnea si ALDE, trebuie sa ace serioase progres suplimentare si sa nu mai promoveze persoane publice ce sunt cu dosarele de coruptiei la nivelul inalt pe functii chei in conducerea statului roman. Actuala majoritate parlamentara 80 la suta, si care schimba legile sistemului judiciar in scaparea pe parlamentarii cu probleme penale , trebuie sa imbunataesca accesul la declaratiilor publice de avere ale parlamentarilor lor si sa nu mai organizeze noi lovituri de stat inmpotriva Drepturilor Omului si statului de drept, pentru ca, sunt multi procurorii ce nu pot de loc garanta accesul gratuit al persoanelor romane, ce sunt violate toate drepturile lor civile si sa aiba dreptul la un proces corect si transparent public. Intr-un adevar, clasa politica se ocupa cu boiecotarea luptei impotriva coruptiei si prevede numai politicienii penali pe functii publice in Executiv si si mare lor majoritate sunt parlamentari si senatori, ce corecteaza legile sistemului judiciar sa devina un scut de protectiei la abolirea penalilor de puscarie. Problema este, ca sunt peste 30.000 de cadre politice din diferite partide politice si parlamentare, care nu sunt de loc la guvernare pentru bunastarea economica si modernizarea sistemului politic romanesc, si sunt pentru a se bucura cat mai mult de multe privilegii ce prevede demnitatea publica.

 

In contextul romanesc, al luptelor negative asupra statului de drept si mai ales ale garantarii drepturilor omului a devenit sa fie exclusiv sa se delimiteze de sindromul coruptiei foarte multe institutii publice si expresii liderilor de partide politice din Romania, deoarece painea fiscala este tot mai scumpa si revizuirea alegerilor parlamentare si schimbarea Guvernului PSD 3, fata de toate Guvernele ale aliantiei psd-alde, a fost o lupta meschina si periculoasa, asupra mersului de organizarea si verificarea in prevenirea actelor de inalta coruptiei publica in forma calificata.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor