GUVERNARE DE ACUM IN RAPORT DE PRESA

 

Toate partidele din procesul de guvernare, respectiv PSD si alte partide de 2 la sută, nu guvernează aceasta tara, deoarece scăderea economică se află ca monstră de guvernare şi politică in anul 2015. PSD in continuare se pregăteste să nu mai guverneze astazi şi se pregăteste sa iasa de la guvernare prin baronii de la partidele private de la guvernarea de ciolane de lux, care se vor duce direct la puscarie.

Guvernare şi politică ai tuturor partidelor din coalitia de guvernament, nu au adus de loc mari reforme şi programe mari de investitii, in zona infrastructurii de dezvoltarea şi modernizarii cresterii economice şi sociale, înstruct astazi sunt peste 16 milioane de persoane cu drept de vot cu cele mai mici venituri din clubului Uniunii Europene.

 

Locuri de muncă sunt pentru a fi cu cea mai ieftină muncă din partea mediului de afaceri, care să nu platesc asigurările de sănătate şi sociale, pentru lucratori românii, astfel încât se vinde tot mai mult munca la negru şi pentru cresterea evaziunii fiscale, deoarece Guvernul Ponta 4, nu creează locuri de muncă pentru tinerii români, deoarece este preocupat ca toti românii să muncească la negru, în afara României, ca să fie sclavii firmelor fantome.

 

Pentru ca nu avem un guvern să fie cu chef de guvernare privind cresterea economică şi introducerea de noi reforme economice şi pentru aderării României pentru românii, la cele mai mari cresterii economice şi să producă locuri de muncă mai bune de calitate, se impune un nou guvern cu resetarea programului de guvernare în cadrul economiei,  prin difuzarea de noi reforme de actualitate economică prin dezvoltarea prarcului regional de investitii serioase.

 

În programul de guvernare, ale tuturor partidelor din coaliţia de guvernare, aduce în continuare reducerea tuturor investitiilor cu peste 70 la sută, de asta nu sunt locuri de muncă şi sunt la negru, prin scăderea locurilor de muncă mai bine plătite şi sigure, care inseamnă cresterea sclaviei mondiale şi românii cu drept de vot, să fie sclavii ai partidelor de la guvernare, la alegerile electorale, să voteze pentru pomani electorale.

 

 

Cresterea economică se află la sub 2 la sută, nu produce locuri de muncă, deoarece Guvernul PSD, nu vrea proiecte strategie de tara prin atragerea fondurilor europene, pentru că sunt mai greu de furat. Astfel încât sunt locuri de muncă cu multă sclavie şi cu nerespectarea Codului muncii. Romania are nevoie de un nou guvern, care să se aplece cu adevarat pentru dreptate socială, care să fie cu locuri de muncă din politica de guvernare economică şi multă protectie socială, pentru combaterea eficientă a săraciei şi foametei.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???