GUVERNARE CU FARA BUGET DE STAT IN ANUL 2019

Romania nu are inca bugetul de stat, pentru anul acesta, pentru independenta Justitie, Bunastare Sociala, Investitiile in educatie si sanatate publica, cresterea salariului minim brut, infrastructura, si pentru cresterea economica, din Cauza incapacitatii Guvernului PSD-ALDE de a conceperii, bugetul de stat pana la acesta data.

Ziarul Viitor a distribuit o postare.

5 minute · 

Bugetul de stat nu este de loc croit din cauza ciumelor penale si care vor miliarde de euro si alte noi poveri fiscale de lux. Guvernul este singurul responsabil de lipsa constuirii unui buget de stat si care sa fie cu toate avizele avizate de catre cast . Guvernul PSD-ALDE tebuie sa introduca din nou Programul laptele si cornul, fiind cel mai bun program sociala de excluziunii sociale la invatamuntul primar si secundar romanesc.

In cadrul bugetului de stat in anul in curs, este nevoie de miliarde de euro pentru modernizarea si pregresul cresteri economice, atat in domeniul industriei grea, cat in ce priveste avansarea de noi locuri de munca de inalta calitate si sigure.

Lupta lui Dragnea -Tudorel zis independent si Bona Penalilor a guvernarea pensiilor de lux, din Guvernul cu 28 de ministere , 100 de secretari de stat, si sefii de companii de stat lucreaza la spor de prima politica, pentru cenzurarea presei scrise.

De circa doi ani, se saboteaza si exista o tentativa de lovitura paramilitara si politica matura, intre o ruptura intre poporul roman si clasa politica ce nu mai reprezinta absolut de loc pomisiunile electorale de loc livrate in actele normative si legislative din partea legiuitorilor -deputati-senatori.

Zero Justitie Sociala si independenta procurorilor si judecatorilor si consolidarea statului de drept cu un cadrul legislativ si modernizat in zona Tratatele Europene. Lipsa statului de drept si combaterea anti-coruptiei de orice nivelurile politice, a redus drastic donatorii pentru activitatea procurorilor de specialitate si de elita sa lucreze in DNA-PNA.

Zero independenta Justitii si separarii puterilor in stat -Bunastare sociala si economica doar in comunicarea politica pe ordine zile si nu in realitatea sociala de zi cu zi. Saracia extrema se masoara in peste 29 de judete ale Romaniei si peste 10 milioane de romani au probleme grave financiare. Unitatea Guvernului este dezbinare si focare de coruptiei economice si politice acute. Crearea legilor sclaviei moderne din partea ciumelor penale si mafia penalilor au creat noi proste fizice si se manifesta prin actele normative ale Guvernului PSD-ALDE-UDMR.

Investitii publice tot mai reduse din partea Guvernului care este lipsit de capacitatea de a crea noi proiectele publice in vederea atragerea fondurilor europene si avansarea de noi locuri de munca durabila si inalte bine platite. Educatia de stat nu mai este de loc gratuita si totul costa bani, nu mai este de loc calitativa si cantitativa , se vede cum fuge elitele intelectuale din ROmania, din cauza companii de manipulare ordinare din taxele si impozitele ale romanilor. Siguranta mass-media, jurnalistii, trusturile de presa scrisa, sunt in pericol, nu au de loc sponzorizarii si donatorii de bine facere durabila.

Asistenta sociala este in pericol si sistemul de santate publica duce milioane de probleme in continuare de la lipsa cadrului legislativ pentru crearea de spitale regionale si sa fie dotate cu paratura de specialitate tehnologica si personal de specialitate, si santate primara gratuita sa fie acordate la toti pacianetii din mediul rural si urban. Milioane de romani in mediul rural nu au acces gratuit la medic de familie, nu exista spitale locale si acces la medicamente compensate de catre Guvernul PSD-ALDE, care este o guvernarea poverilor de taxe si impozite la fara numar.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.