GUVERN CU FARA GUVERNARE SI PARTIDE MICI

Romania are o guvernare cu fara guvernare, e o guvernare prosta si lipsita de calitatea politica atat pe plan intern si cat exporta prostia si coruptia la nivelul intregii Uniunii Europene. Guvern slab, serviiile publce de proasta calitate si tot mai semnificative. Salariile foarte mici si sero infrastructura sociala de la democratia sociala . Guvernarea proasta a stangii a spart tavanul prostiei politice, care cand vine vorba despre guvernare despre drepturile omului si saracia extrema si inclzuiunii social se preface ca se guverneaza in mediul urban si rural .

Cresterea coruptilor pe functiile tot mai sus in aparatul central se datoreaza rorului slab si lipsa de combeterea viziunilor politice drepte. Cresterea rolului penalilor in functiile chei de la lipsa banilor in politica in sistemul politic de partea persoanele de buna calitate din ce in ce mai lipsa acuta de astfel de persoane serioase la toate alegerile electorale. Alegerile europene si cele care vor veni nu vor fi de loc cu oferta politica sustenabila, deoarece lipsa de astfel de liderii politici de buna factura intelectuala care sa apere si sa guverneze pentru Romania Tuturor romanilor la eliminarea saraciei si mai ales ale bolilor penale contagioase de la scrutin la scrutin .

Este tot mai dificila lupta politica pentru lansarea de liderii politici si oameni seriosi in sistemul politic romanesc deoarece lipsa banilor reprezinta cea mai grea problema serioasa cea mai dificila pentru candidatura pentru normalitate si pentru functiile publice , ca atare mai mult de cat atat nu se va reseta de loc clasa politica. Guvernarea hotilor si penalilor de toate genurile politice vor eliminarea statului din zona serviilor sociale si mai ales mai putin bani pentru sanatate si educatie, se doreste sa fie un popor al sclavilor si mercenarilor de toate nivelurile publice. Clonarea penalilor si imperialismului penalilor cu anii grei de exerienta in viata publica a raportat ca este mai bine sa aiba milioane de romani sa fie sclavii lor si limita lor este lipsa de programe politice si proiectele publice de la lipsa de infrastructurii sociale si infrastructurii economice .

Drepturile omului se manca bine prin multa saracie si mai ales prin imperialismul penalilor ce sunt certai cu legea fundamentala si vor o justitiei selectiva, sa fie la cheremul penalilor si politrucilor de gen feminin si masculin. Imbatrinirea populatiei si reducerea ajutoarelor sociale si mai ales a milioane de noi locuri de munca , va duce la scaderea natalitatii.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.