GUVERN COMUN NU ESTE DECIS SA GUVERNEZE

Guvern comun compus din lista veche de cârpe politice din jurul PNL nu este deloc decis sa isi construiască un guvern nou si o noua echipa managerială sa conducă dentistele reale ale României. Guvernul compus din idea sa construiască alt guvern fictiv si care nu are decât in mijlocul guvernării integrele clientei politice si mai mari si periculoasa. Criza medicala din istoria României are mutații periculoase si circumciziei . Campania de menținere a persoane cu probleme reale grave si care a adus atingere serioasa la imaginea Justiției din Romania au menținut forma de guvernare in ringul lor de dans. Totodata, din funia de alegătorii care vor sa isi obține tot din sistemul politic romanesc si sa formeze numerele de guvern dupa cum vor clica lor de slugii si sclavia comercială sa fie extinsa.

Pentru ca nu exista diferente de opinii politice, de ideologii de statute politice intre toate partidele politice si toată clasa politică, au băgat Romania intr-o criza politica cu costuri uriașe de miliarde de euro. De ce vrea PNL sa vina cu alt Guvern de sub 2 la suta, reprezentare in Parlament si nu doreste sa desemneze si sa croiască un program de guvernare mai serios si sa livreze promisiunile electorale la termen.

Anterior se vădește o frauda electorala si se fura alegerile locale si pentru a desemna guvernul meu si mai lipsit de carisma si de proiecte publice de tara. Guvernele nu sunt ale României si sunt produsele politice ale partidelor politice si nu vor sa faca parte din Romania si din interesele lor oculte . A fost nevoie sa avem 30 de ani, sa se aleg praful de tot ce însemna democrație parlamentara si separarea puterilor in stat. Legea 303/2004 nu reprezinta puterea politicienilor si este neproductiva si are carente de vid legislativ. La noi in Romania epidemia se părea ca este tot mai bine băgata in priza si decât actuala criza politica de la toate partidele politice care nu au nimic de livrat catre consumatorii. Este obligatori de azi, sa avem criza politica expresia partidelor politice ce au fost la guvernare pentru clientela lor meschină si nu pentru modernizare tarii si renovarea clasei politice. Epidemia politica din Romania mutilează alte guverne de sacrificiu si care cobora lipsa de seriozitate si nu face nimic pentru prevenirea crizelor economice si bombele politice atomice. Marele partid nu mai este marele partid si a devenit un partid cu fara activitate politica la Executiv, in contextul formarii unui Guvernării slabe si fara proiectele serioase economice si ajutor medical la adresa siguranței publice naționale.

Uniunea Europeana sa deblocheze imediat sute de miliarde de euro pentru Romania pentru activarea mecanismului de protecție civila si protecției politica europeana si pentru fonduri europene pentru transportul de kituri si echipamente medicale de specialitate si construirea de îndată aria de noi spitale regionale pentru a evitarea unei pandemii de coronavirusului 19. Romania are o criza politica periculoasa si care devine un pericol public pentru stabilitatea economica si pentru mediul de afaceri romanesc.

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro