GREII PSD-ULUI VOR SA SALVEZE PARTIDUL DE CEL MAI ARE DEZASTRU

 

Greii PSD-ului, vor sa salveze partidul lor de la cel mai mare dezastrul politic, avand in vedere ca daca partidul de guvernare, mai este cotat pe piata politica la sub 20 la suta, din numarul totalul de alegatorii de pe listele electorale permanente. O situatie de genul acesta a fost si partidul PRM, care nu a mai fost partid credibil si serios la alegerile parlamentare din anul 2008. Ciocniri violente sunt in cadrul PSD-ului, unii liderii sunt in vizorul procurorilor si unii vor sa rupa PSD in doua tabere politice. Faptul ca Guvernele PSD-ului, a tras cu turnuri de miliardele de euro furate din bani publici atesta ca acest Guvern si partid a venit la guvernare dupa cumparaturi. Peste 50 de parlamentarii ai PSD-ului, vor pleca din partid la alte partide parlamentare si vor lasa pe Guvernul Dancila, cu fara o majoritate parlamentara stabila.

 

Politica se face din ce in ce mai greu si cu fara valoare politica, stfel liderii psd-ului si baronii de casa au inceput sa targa cu bombe penale impotriva penalilor, care s-a transformat o dictatura condusa de unii liderii cu probleme destul de picante in face legii. Lupta politica in PSD-nu, este impotriva Guvernului sa nu guverneze de loc acest partid tara. Si mai ales pentru functii publice  si sa  mai fure alte miliarde de euro in continuare. A fi la guvernare inseamna sa bagi mana in buzunarele oamenilor,  cat mai periculos, sa te prefaci ca guverneze o tara care nu este de loc guvernata de niciun partid politic si parlamentare din 2018, in numai 30 de ani.
Marele partid si plin de baronii de la PSD. au promis mii si mii de proiecte de la spitalele regionale, de la mii de autobuze, si mii de cai ferate modernizate si renovarea blocurilor din fondurilor europene, care acum costa mai mult timp politic, de cat bani pentru modernizarea nivelului direct de trai. Va fi cele mai mare desastrul pentru cel mai mare partid politic de numai 30 de ani, care incredibil de rau cum a ajuns si ar  merita la modul cum a gestionat toate proiectele regionale, si cum sint livrate promisiunile electorale in functie de numai interese.  PSD-ul de la 45 la suta, daca mai are 20 la suta, sa scufundat foarte rau, nu mai are liderii politici de partid si care sa duca pana la capat toate angajamentele politice  si promise oamenilor la alegerile parlamentare.

Partidul nu este partidul baronilor si este partidul celor care isi bate joc in fiecare zi de zi, de milioane de romani, sa devina sclavii sistemului sclaviei comerciala si evaziunii fiscala la marile firme fantome. PSD-ului, are acum o noua sansa inca o data sa se ridice sus in fata alegerilor europene, cu reorganizarea partidului si o noua echipa de conducere care sa dea un guvern serios si un program de guvernare care sa livreze tuturor oamenilor, o bunastare sociala de calitate, si proiecte locale si regionale pentru comunitate. 

 

 

www.ziarulviitor.ro
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor