GENERATIA 1980,1990,SI 2000 CU FARA LOCURI DE MUNCA

Generatia 1980, 1990, si mai ales 2000 sunt generatia tinerilor, care nu se fac nimic pentru ei. O astfel de generatie de sacrificiul pentru luptele politice periculoase, s-a vrut prin adoptarea lovituri de stat din anul 1989. Sunt in continuare foarte putine oferte de munca active pe piata muncii din toata Romania. Economia tarii nu produce nimic deoarece Guvernul partidelor penale, nu vrea sa intervina pe piata economica total slaba si ne modernizata de loc de peste 20 de ani .

Se pretinde ca se vrea sa se faca ceva si in rest manipulare ordinara si infecta de clanuri politice periculoase. Se discuta foarte putin despre cum sunt milioane de romani  tinerii de la toate varstele cu fara locuri de munca , este o problema grava si care nu este de loc pusa pe agenda publica de catre toti politicienii din Adunarea Parlamentara. In cele din urma nu exista o crestere politica si economica, iar la targurile de joburi sunt milioane de romani care stau la cozi dupa un loc de munca, dar ei satu pentru cresterea ratei somajului in zona tinerilor de toate varstele. Problema cea mai grava si fundamentata pentru saracii si excluziune sociala, este ca de fiecare data este o generatie pierduta, si se duc bine mersi sa lucreze pe toate meleagurile externe.

 

Locuri de munca pentru romanii, nu exista de loc pe piata muncii comunitara sa lucreze pentru economiile altor state membre ale globului european. Dupa ce este Romania vai de capul ei, a doua tara dupa Siria, dupa numarul de refugiatii, in cautarea unui tari decent de venit, arata ca tendintele de crestere, sunt peste 60-40 la suta, astfel incat rata somajului in zona tinerilor  si al adulatilor care nu au de loc macar o sursa de venit, este circa 8 milioane de persoane cu drept de vot pentru munca.

 

Ceea ce este ca nu avem un cadrul legislativ pertinent sa rezolve din combaterea saraciei multiple, care problemele legate de saracie si saracia guvernamentala, cresterea de fapt in problemele care sunt tot mai acute si de Legea sociala pentru ajutoare sociala sunt pentru bugetari care tot ei au acces la ajutoare sociale europene si de la Statul roman. Persoanele cu fara locouri de munca , zero bani, nu au asiguare de loc medicala si nu beneficieaza de loc de protectie sociala.

Pentru cresterea firmelor cu peste 100 de noi oferte de munca in piata muncii din Romania nu exista de loc proiecte legislative si nu sunt mai mult de 20 de companii mari in toata Romania, care au peste 2000 de astfel de locuri de munca cu contract de munca valabil.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.