GABRIELA FIREA A FACUT MULT PENTRU ROMANIA SI NU ESTE DE LOC LASATA IN PACE SA GUVERNEZE

Gabriela Firea, a facut multe pentru milioane de romani si nu este de loc lasata in pace sa guverneze cu fapte bune, pentru cea mai mare comunitate de romani din Romania. A fost retrasa din prima line politica de toti penalii de lux si care au guvernat doar in interesele
stric personale. Romania are milioane de romani care sunt bolnavi de sindromul saracie si nu au de loc locuri de munca.

Toate guvernele nu au fost de loc in stare sa guverneze si au comis cele mai grave abuzuri calificate si au transformat propriile institutiile de stat in afacerile de coruptiei si comportamentul penalilor cu mega dosare penale pentru ridicarea saracie si sclaviei ca Program de guvernare serioasa. PSD sunt in mare masura egala cu PNL au guvernat tot timpul in preuna, ca prietenii moderni si au si ajutoare politice mai noi, care vor sa distruga proprietatea intelectuala.

Partidele de stat sunt Partidele care nu vor binele si adevar, de loc si nu vor ca milioane de romani sa vina la vot si sa voteze pentru drepturile lor politice. Modul cum se raporteaza si comite numai modele cele mai slabe sa guverneze si cum a ales sa guverneze in numai in numele lor, ne avand de a a face cu ideologii politice normale. 28 de ani, lovituri de stat sociale, lipsa clasei de mijloc si au preluat tone de clanuri de gherila puterile Statului Roman. Avem [peste 10 milioane de romani care nu mai sunt romanii si care au fugit din Romania din cauza ca nu au unde sa munceasca, nu au infrastructura , turism, investitiile care sunt vitale pentru dezvoltarea nivelului de trai sunt zero.

Pentru ca nu avem voce prea tare si numai ciocoii fiecare partid politic, de asemnea, intre insitutiile de statului sa devina corpul lor uman si comportamentul degradat al partidelor penale aflate tot timpul la regimurile politice expirate si vandute ca bunuri si serviciilor publice .

Cum poate ca Romania sa fie in Romania, ca Parlamentul Penalilor si zoaielor de porci si cu grave probleme politice externe si politicii sociale, despre lipsa de egalitatea in educatiei in mediul universitar, ajutor politic pentru parlamentari penetrate si javrele ordinare care isi trag seva , din fiecare mandat parlamentar, prin numai vile de lux si masturbare politica expresii guvernarii de tara. Iar studentii care vor sa faca practica trebuie sa le platesca penalilor si grupurile politice ordinare taxa de coruptie , pentru orele de practica, astfle incat nu avem un sistem de educatiei modern sa genereze noi locuri de munca. Avand ca nu au acces la ore de practica in Parlament, pentru ca sunt prea saraci de demnitatea unor boieri penalii, care vor numai putere si guvernele lor persoanele .

Schimbarea politica nu exista se minte ca ar putea fi o schimbare sin schimbarea legislativa, nu se produce de loc proiecte de legi, amendamente , dupa ce politica in sine este veritabila de frumoasa, si la noi in Romania, are partea de ce este mai rau si putred de penalii in oala cu epidemii de porci pe listele electorale care nici nu sunt transparente ,asa cum se supune, in comunicatele de presa ale tuturor partidelor politice.

Se opune sa guverneze este o limitare de guvernare in Romania. Toate partidele politice acum, lupta impotriva Statului de drept, care nici nu exista, pentru ca sunt milioane de romani cu zero venituri in stare destul de degradanta si care partidele politice prin guvernele lor expirate si perisabile au ajuns sa conduca turma de vite prin schimbarea rotativa guvernamentala. Aici, in Romania si cu doctorii de penalii care comite multe abuzuri calificate si care au Parlamentul lor, Guvernul lor, pretind ca au valoare politica relativa de vie, iar talibanii au modernizat listele electorale in vederea sa fie mai multi penalii in feminizarea coruptiei publice cu zero guvernarea prin contracte publice . Nu avem alternativa politica mare, PSD si PNL is alte ajutoare politice sunt expresii distrugerii Romaniei pentru inca 20 de ani.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro