FUNDAMENTELE MELE DE CARIERA DESPRE VIITRO

FUNDAMENTELE DE CARIERA DESDPRE  VIITOR

 

O privire fundamentală asupra carierei mele despre noul viitor, care se maturizează odată cu trecerea timpului şi evoluţiei mele pe plan profesional. În scopul de a tinde mai sus, doresc să găsesc noi criterii de evaluare a pregătirii mele profesionale şi prevăd numeroase planuri despre cum se deschide şi noul viitor în viaţa mea. Societatea actuală nu prea oferă şansele unui viitor optimist. Viaţa îmi poate aduce tot felul de oameni, unii cu viziuni mari, alţii fără nicio viziune (o adevărată criză de politicieni de clasă în cadrul Parlamentului, aşa cum transpare din activităţile acestora). O societate bine gândită şi nouă este o societate guvernată de oameni buni şi care gândesc strategic pentru un viitor strălucit în viaţa tuturor românilor. În cadrul societăţii sunt o serie de elite culturale, scriitori, profesori sau alte persoane intelectuale, care stau la baza dezvoltării mele pe plan profesional, dacă este în raport cu cererea şi oferta mea.
 
În lumea tuturor ideilor de bună seamă, sunt cuprinse orientări ce îşi pot activa o lumină nouă asupra mea, de emanciparea tuturor aspectelor materialelor şi care sunt în raport cu lumină spirituală, astfel încât eu, ca şi ca om, să nu fiu un simplu obiect de manipulat de o largă paletă de oameni, care se consideră c-ar fi „mari” intelectuali şi pentru mine?
 
Privind activitatea modernă pe care o conturez la fondarea unor noi gândiri de înaltă calitate şi de lungă durată, prin conceptul fundamental de evoluţie de bază prin modernismul de modernizării şi creşterii de pornirea către o lume ce este materia cenuşie. Statul mea, are de primit o nouă bază de informaţii noi şi care sunt şi bune şi rele, dar rămâne ca eu sa le cultiv în viata mea personală, după expresia înţelepciunii. La răscrucea dintre dezvoltarea individului în cauza ca personalitate publică sau privată, se pot contura noi mecanisme de gândire clasică sau plastic, ce prevede viitorul meu. În vederea pregătirii profesionale, care este totodată viata mea, din perspectiva diferenţierii şi valorizării cultului de personalitate asupra tuturor aspectelor de individ, sunt cuprinse mai multe mutaţii de culori diferite, precum culoare verde îmi aduce sănătate, culoarea mov este pentru mine pentru a spăla trupul de păcate, culoarea maro este o culoare de multă comunicare mai directă cu Dumnezeu sau prin culoarea alba sau negru, care rezultă o culoare gri, este culoarea tuturor posibilităţilor.
 
Pentru modernizarea mea în raport cu actuala societate modernă, pe plan vertical este cultivarea pregătirii mele pe plan profesional la cel mai înalt nivel. Pe plan orizontal, unde intervine „factorul” din lumea tuturor genurilor de oameni, care îmi aduce mai multă cultură sau mai slabă cultură, privind dezvoltarea mea spirituală care cere hrană spirituala de prima mâna. Privind aşa-zisa dezvoltare ultrapersonală, prevăd să fiu un bun mediator sau o persoană definită de propria mea cultură. Prin cultură ce zidesc prin oameni şi să fiu mai aproape de oameni, îmi educ spiritul la scara celor 47 de virtuţi, cu ajutorul din aura noastră, care se ridică privind noile noastre viziuni moderne şi care aduce libertatea noastră să nu fim consideraţi fiind animale politice de noile generaţii de oameni, care vin în urma noastră. Dogma noastră umană care se revarsă asupra ideologiilor tradiţionale şi culturale asupra sacrului nostru popor, face fapte bune dacă noi cultivăm şi să facem bine şi sa devenim mai gânditori şi hăruiţi cu înţelepciune divină. 
 
Nu contează de unde curg informaţiile prin comunicarea indirectă sau directă, care are la baza dezvoltarea individului pentru opiniei publice, întrucât infrastructura de gândire, se umanizarea după a noastră, şi mai depinde de numai informaţiile care le transmitem şi noi către alte persoane, care se modelează în raport cu personalitatea lor care comunica cu personalitatea mea. Azi şcoala este pentru toţi, pentru că există şi politică pentru toţi oamenii, după numai ideologii variate, şi care compune la democratizarea democratică să fie mai mare şi curată, pentru ca democraţia pură este vot, aşa cum un vot, reprezintă un om.
 
Modul prin care omul îşi alege cuvintele pentru a răspunde la aşteptările lui reprezintă ce investeşte el pentru el, astfel încât milioanele de cuvinte utilizate de el sa fie folositoare, sunt cum are el încredere în ce vrea sa facă mai departe pentru viata lui şi celor din jur. Nu contează dacă ai scaun la scap şi nu vrei să nu faci nimic la nivelul tuturor oamenilor, să fie dat de bine din partea ta, care să le aducă o raza de imaginii noi prin versiunea lui care să fie cu multe realizări pe plan profesional, deoarece nu contează de câte ori ştergi nisipul din casa, pentru ca el tot se pune din viaţa ta, aşa cum omul are de trăit cu ajutorul nisipului, care provine din interiorul lui şi se manifestă în viaţa lui curentă.
BOGDAN -Scurtu pentru 2015

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???