FORŢELE DE DREAPTA SE VOR RAPORTA LA CELE MARI PUTERII

Forţele  politice de dreapta se vor raporta la cele mari puterii, după alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, dacă toate partidele de dreapta nu vor obţine un succes electoral individual la nivelul arenei europene, pe care şi l-au programat înaintea de euroalegeri în anul politic 2014.

Dreapta romanească este cel mai mare proiect politic şi va fi cel mai mare succes politic din partea tuturor partidelor de dreapta, dacă unificarea dreptei este raportată la cerinţele politice actuale, pentru ca ulterior să vină un guvern naţional, prevăzut din numai partidele de dreapta, care se vor reconfirma pe arena politică romanească şi la nivelul Uniunii Europene.

 

PMP are capacitatea politică, să fuzioneze cu toate partidele de dreapta, după validarea, la primele alegeri electorale din anul 2014, şi este un partid de centru-dreapta, şi nu împotriva partidelor de dreapta în continuare.

 

Fuziunea tuturor partidelor de dreapta, se va face prin absorţia şi valoarea politică ce prevede unificarea dreptei, pentru ca forţa partidelor de dreapta, să fie tot mai sus şi cu şanse reale politice masive, de impunerea unui candidat în turul al doilea la alegerilor prezidenţiale, din partea numai partidelor de dreapta.

 

O dreaptă politică unită va aduce stabilitate politică şi cel mai mare echilibru în politica romanească, care va prevedea programe alternative de dezvoltarea infrastructurii economice şi creşterea gradului de absorbşia fondurilor europene din porţia României, la zona investiţiilor nationale, pentru creerea de locuri de munca, asa cum au nevoie milioane de romanii ca de aer, un loc de muncă de înaltă calitate şi sigure.

 

Dreapta românească în anul politic 2014, va deveni una dintre cele mai mari puterii politice, dacă şi numai dacă partidele de dreapta, vor crede în unificarea tuturor partidelor de dreapta, asa cum cere oferta electorale la cele mai înalte alegerile electorale pentru România.

Partidele de dreapta, au cadre politice foarte bine pregătite, faţă de actualele partide de centru-stânga, de la guvernare, care sunt şi vor rămâne în continuare împotriva politicilor democratice şi nu au cadre politice cu viziuni politice de viitor sau nu au o gândire umanistă raportată la actualele crizei economice şi politice.

Alegerile electorale din anul politic 2014, prevede ca PSD să nu candideze la toate alegerile pro-electorale, deoarece mai marii liderii ai PSD-ului, le este rusine să candideze sub sigla PSD, să păcălească pe romanii din nou, cu creşterea poverii fiscale prin rate sau vă dăm milioane de locuri de muncă.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

3 Responses to “FORŢELE DE DREAPTA SE VOR RAPORTA LA CELE MARI PUTERII”

 1. Eduard spune:

  Crin Antonescu nu va ajunge presedintele al României şi numai Elena Udrea !

  • Mishel spune:

   In conditiile in care Romania este la un pas de famelint, fruntasa fiind in principal doar in topul tarilor UE cu cel mai mare grad de risc de a intra in incapacitate de plata… eu zic ca este mai degraba de plecat de aici si nu de venit.Mediul privat este atat de lovit de lipsa de masuri din partea acestu regimului PSD, care indexează la maxim povara fiscală in continuare.

 2. Marcel spune:

  Cel mai bun candidat pt alegerile prezidenţiale, va fi cel mai dur şi muncitoare deputatul Elena Udrea, care va ajunge în turul al doilea,cu ciuma rosie care se apropie scandenţa să plateasca pt abuz de putere, uz de fals, şi trafic de influenta, prin subminare justitiei in forma calificată, care nu mai sunt sanse de scapare de data asta.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor