FORMAREA OMULUI SE POATE FORMA PRIN VINDECARE

Formarea omului se poate forma prin vindecare, adică prin meditaţi spirituală la cel mai înalt nivel. Credinţa nu este de vânzare si este un dar de la Dumnezeu, pentru toată lumea, deoarece nu ori ce om are privilegiul de-a comunica cu Dumnezeu, prin multă rugăciune, care însemna pace si numai pace.

Hai să zdruncinăm iadul cu rugăciunile noastre. Doamne, ajută-ne să ne golim toate sufletele de răutate, de amărăciune şi să punem în loc bunătatea, bucurie şi fericirea. Când Dumnezeu vede că trăim curat şi fără vicleşuguri, nu ne lasă. Ai grijă de tine, căci uneori apar momente în care simţi că doar pe tine de ai.

 

Dacă fugii de copii, fugii de mântuire. Nici să nu rămâi la un singur copil ca să nu-l pierzi şi pe acela. Mai sănătoşi sunt copiii mulţi în casă. Nu Dumnezeu este cel că nu ne mai iubeşte şi nu ne mai vrea, ci noi suntem cei ce nu-L mai vrem. Dumnezeu nu îţi cere să reuşeşti. El vrea doar să încerci din tot sufletul. Să nu fim indifernţi, căci indiferenţa ucide. Dumnezeu savurează smereniei.

 

 

Mă rog, bunătăţii Tale, Doamne asupra mea din înalţimea Slavei Tale şi dă -mi partea de a Te lauda zi şi noapte, căci sufletul meu Te-a iubit prin Duhul Sfânt. Tânjesc după Tine şi Te caut cu lacrimi.

 

Niciodată să nu iei o decizie importantă când eşti supărat şi niciodată să nu promiţi cuiva ceva când este fericit. Mărturisirea faptelor reale este începutul faptelor bune. Creştinul se adresează persoanei. Se adresează celor trei facultăţi ale sufletului, fiind cunoaşterea, iubirea şi voinţa. Cunoaşterea de Dumnezeu, ca o condiţie a vieţii veşnice, iubirea, o condiţie a îndumnezeirii omului, şi voinţa, o condiţie a desăvârşirii.

 

Dumnezeu iubeşte foarte mult pe România şi o vrea să o spele de păcate mai repede. Credinţa  în Dumnezeu nu te scuteşte de încercări, dar te ajută să le depăşeşti trecutul lor şi să devii mai puternic împotriva lor.

Ţara care, prin aplicarea instituţiilor ei, încurajează ignoranţa neconsecventă, lipsă de caracter, ba le decolează chiar, dovedeşte că e în descompunere deplină şi va fii împotriva poporului ei. Viaţa nu are subtitrare în viaţa ei.

 

Ori o înţelege, ori nu  şi Fii prieten cu Dumnezeu, pentru că El te va ajuta să treci peste toate grutăţile şi nu este niciodată împotriva ta, deoarece el iubeşte foarte mult pe toată lumea, care sunt copiii lui Dumnezeu în continuare-

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !