FOARTE PUTINI ROMANII VOR MAI VENI LA NOILE ALEGERI

Foarte putini romanii cu drept de vot, vor mai veni la noile alegerile europarlamentare si prezidentiale, din anul viitor, prin toata Romania, deoarece oferta electorala din partea partidelor private si parlamentare in prezent, ramane in continuare extrem de slabe.

Partidele politice din tara noastra, nu vine in continuare cu resurse umane de inalta calitate, pentru a face o politica adevarata pentru tara lor mama, la nivelul Uniunii Europene, si milioane de romanii traiesc in continuare din cauza lor, la zona de criza economice si sociale la nivelul celor peste 500 de milioane europeni din clubul Uniunii Europene.

Circa 15 milioane de cetatenii romani cu drept de vot, nu mai au de mult incredere in partidele private de la guvernare, precum PSD-PNL, care nu au programe economice si sociale in tara lor mama, si care reprezinta o constructie politica de centru-stanga, pentru a fi producator de cresterii de taxe si impozite nationale, cu fara masuri economice si sociale, pentru lansarea cresterii economice in Romania, la zona Sectorului privat, pentru milioane de noi locuri de munca, la negru, in continuare.

Pentru alegerile europarlamentare, sub 7 milioane de romanii cu drept de vot, vor mai veni in numar mai mic la urne, si isi vor alege reprezentatul puterii executive europene, in Parlamentul European, care vor avea loc intre 22-25 mai, pentru anul viitor.

Romania este pregatita de alegerile europarlamentare si cat ce priveste alegerile prezidentiale de anul viitor, care obiectivul fundamental al Romaniei, este sa obtina cel putin 31 de reprezentanti in Parlamentul European, pentru un mandat de patru ani de zile.

Partidele de la opozitie si parlamentare, de centru-dreapta, vor sa obtina cel putin 15 mandate la europarlamentare, deoarece actuali europarlamentari au o activitate politica foarte bogata in PE, cat si in tara lor mama, pentru partid.

Un nou sondaj electoral pentru alegerile europene, realizat de catre mass-media din Romania, in anul 2013, ar confirma ca PPE- ar obtine peste 40 la suta, la europarlamentare. PES de centru-stanga, este cotat la sub 25 la suta, iar peste 33 la suta, dintr-e romanii cu drept de vot, au declarat ca nu sunt hotarati, iar peste 20 la suta, nu vor merge la vot, pentru alegerile europarlamentare, din anul viitor.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro