FOARTE PUTIN SI SE SCHIMBA GUVERNUL IN ROMÂNIA

 

Este posibil dupa Paste, ca marele partid de opozitiei PNL, să vină la guvernare in anul 2015, cu o noua majoritate parlamentară, care să reorganizeze de lansarea în cadrul Parlamentului, pentru un nou Guvern. Guvernul PSD, se schimbă în România, din cauza ca are probleme  grave prin guvernarea baronilor si cu deschidere solidă spre clientela politică de pe arena politică natională, care sunt cu milioane de dosare penale pentru afacerilor de coruptie cu statul român.

Guvernarea poverii fiscale şi guvernarea baronilor în fata partidelor private, pline de penali si cu actelor de coruptiei si mafiei politice de multiple severe, care se difuzeasă in exclusivitate de la cea mai mare clientelă politică din sub guvernarii Ponta 4, in vietii politice din României. Deci, sub guvernarea Ponta 4, România nu are cresterii şi dezvoltarii economice si sociale, pentru generarea de milioane de noi locuri de munca, de bună calitate şi reale, insă sunt nevoie pentru milioane de românii cu drept de vot. Executivul baronilor  penali, de numai partidelor private, au vândut timp de 25 de ani, de politică postcomunism,  pentru circa 22 de milioane de românii, toate productiile de cresterii ai nivelului de trai, pentru cresterea coruptiei si sclaviei politice, prin ridicării de noi cadrele politice cu dosare penale asupra statului românilor.

 

Pentru Guvernul Ponta 4, nu prevede Programul de guvernare sa fie actualizat la infrastructurii in cresterii şi modernizarii economiei si sa fie la lupta impotriva mizeriei politice şi care curge sub guvernarea Ponta 4, in spatiul public in continuare. Viziunea politicenilor românii, trebuie sa fie la reducerii coruptiei severe si mizeriei politice, care aduce peste 22 de milioane de deservicii statului român, impotriva investitoriilor straini, şi caderea locurilor de muncă de bună calitate. Avem nevoie pentru România, de un nou Guvern cu specialisti si care să deschidă un viitor inalt pentru milioane de românii in mediul rural şi urban, astfel incât ca institutiile statului român, să fie modernizate la sub slujba oamenilor, care să fie transparente si loiale si să guverneze cu infrastructura tuturor problemlor ale românilor care sunt expresia problemelor politicienilor cu dosare penale de iz de mafie politică.

 

Evolutia ulterioară a toate partidele de la guvernarea privată, şi nu pentru România, arată ca, in ciuda ca sunt la guvernare sa nu faca nimic, lucrurile bune trebuie facute pentru firul ierbii, sunt de fapt pentru guvernarea baronilor de partidelor private. Din punctul de pornire la guvernare de modernitarea guvernarii economice si sociale, se cere un guvern si care să lucreze la modernizarea economică prin cresterii nevoile ale oamenilor si sindarea tuturor partidelor private, care sunt vandut pentru coruptiei la corupti impotriva statului român, si pentru cresterea somajului in zona tinerii romanii cu varstele intre 18-40 de ani, să fie eliminate in afara legii. E nevoie de condamnarea partidelor private, să plătească pentru toate faptele lor in fata Justitiei pentru cresterea săraciei si coruptiei in România.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !