FOARTE MULTE PROTESTE SUNT IN CONTINUARE

Peste 3000 de protestatarii sunt din nou in strada, in Piata Universitatii, din Capitala, care protesteaza in continuare, fata de proiectul Rosia Montana, din partea partidelor private de la guvernare, care vor sa vanda tara lor mama, precum toate metalele pretioase, si cresterea economica al Romaniei, la o firma privata, unde sunt actionari parlamentarii de la guvernare.

Bucurestenii vor ca toata zona Rosia Montana, sa fie inclusa in regim de urgenta, in patrimonului national UNESCO, in anul 2013, deoarece toate metalele mai pretioase de sub pamantul Rosiei Montanei, sa adere la gestiunea Bancii Nationale al Romaniei, precum BNR.

Cele peste 2000 de tone de aur de la Rosia Montana, sunt al tuturor romanilor din Romania, si nu ale partidelor private de la guvernare, precum PSD-PNL, care vor sa vanda din nou din tara lor mama, pentru taierea salariilor si pensiilor cu peste 50 la suta, in anul 2014, si pentru alte noi crize economice mai dure si severe, fata de anii 2009-2013.

Lanturile de jandarmi s-au extins pe cele mai mari bulevarde din Capitala, deoarece sunt asteptati in strada peste 20.000 de bucurestenii, in zona Piata Universitatii, pentru slavarea Romaniei, sa nu mai fie vanduta, de catre actuala majoritate parlamentara, la o firma privata straina.

Protestatarii au reusit un nou record de proteste pentru Salvarea Rosiei Montantei, cu foarte multe bannere foarte mari, care scrie ,, Romania nu este de vanzare” doar si alte sloganuri, ,,Nu vrem alte noi crize economice pentru lichidarea Romaniei de pe planeta noastra” respectiv retragerea de urgenta proiectului de lege ce prevede exploatarea zacamintelor in zona Rosia Montana, cu peste 100 de tone de cinura, care incalca toate normele Uniunii Europene, precum mediul inconjurator si va aduce in lume, peste un milion de copiii cu multiple-severe, deoarece exploararea mineritului cu substante chimice, este o adevarata bomba ecologica de pe teritoriul al Uniunii Europene.

Scandalul cu Rosia Montana sa extins in cea de a zece zi consecutiva, si urmeaza in continuare, daca PSD-ul care are cea mai mare majoritate parlamentara de peste 60 la suta, nu renunta la proiectul Rosia Montana, unde prevede vanzarea economiei nationale, din nou pe nimic.

Protestele din Bucuresti, sunt in cele mai importante orase din Romania si din Uniunea Europeana, care cei peste 10 milioane de romanii cu drept de vot, nu vor sa mai lase pe politicienii romani de la guvernare, sa mai vanda din Romania, la zona de cresterii de saracie, asa cum vor actuala majoritate parlamentara de la partidele private, care isi vand din tara lor mama, precum toata cresterea economica din viitor, pentru alte noi masuri de austeritate, cat mai multe la o masa mare de romanii care nu au locuri de munca, din cauza privatizarii actiunilor economice ale statului roman, la firmele private, unde sunt politicienii romani proprietari.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor