FOARTE MULTE PROBLEME POLITICE SUNT LA MODA

 

Mii de probleme politice au lansat Coruptia nu poate sa dispara si este in programul de guvernare al Guvernului [PSD), de peste 2 ani, Romania este masa proteste anti-guvernamentale care cea mai mare parte din romani care nu vin la vot au iesit in starda pentru protestele guvernamentale . Romania este raiul Coruptiei pe pamant, nu are cum sa plece Coruptia politica din programele de guvernare, iar opozitia politica din Parlament, nu a venit cu propuneri privind modificarea Legilor Justitiei. O tara tot mai mica si care se vrea sa nu mai fie in Uniunea European, se face dosare penale pe langa Coruptie, nu se mai face nimic corect si sunt legile normative pentru a fi scapasi penalii de pucariei. Este o structura politica foarte bine conturata care isi arata valorile politice de zi de zi, Directia de coruptie de la 50 de procurori are acum 150 de procurori, care probleme sunt si mai grave ce sunt raportate de unele persoane care sunt cu dosare penale la nivel inalt pentru politica afacerilor de coruptiei in forma calificata.

Agentia, a fost lansata in 2003, cu alte viziuni si azi, in fruntea luptei impotriva coruptiei apar tot mai multe dosare cum sunt aranjate intre procurori si politicienii penali, este cea mai grea lovitura data recent asupra Guvernului care promoveaza coruptia prin programele de guvernare de dezinformare si distrugerea din temelie a institutiile de forta. Coruptia a fost la guvernare la prostele din anul 2017, care peste 60.0000 de protestatari au protestat masiv pe multe strazi si s-au au adunat in jurul agentiei DNA, [pentru lupta impotriva coruptiei pentru toate persoanele care au facut afaceri cu statul in servicii si cu serviciile secrete.

 

Programul de coruptie politica ce este cum sa nu mai fie dus la capat, de majoritatea politicienilor penali cu dosare penale foarte gave, a devenit o noua tema politica, iar sefa procurorilor al DNA, Laura Corduta Kovesi, care a devenit ia tina atacurilor de coruptie, ca ar fi mai corupta de cat toti politicieni penali si ca se face justitiei selectiva, la marile dosare de deturnarea fondurilor publice in slujba politicienilor tot mai penali si rau si cu fara programe de guvernare de loc la peste 27 de ani.

 

„De la adoptarea Ordonanței de Urgență 13, în fiecare zi este un risc pentru sistemul de justiție”, a spus Kövesi. Ordonanța, care a fost adoptată într-o sesiune târzie a noii guvernări a lui Sorin Grindeanu la 31 ianuarie, a decriminalizat efectiv abaterile oficiale în care prejudiciul financiar a fost mai mic de 200.000 de lei (38.000 de lire). Apoi a fost abrogată, dar numai după ce sute de mii au iesit in strada in frunte cu opozitia parlamentara care cere alegeri anticipate,. Puțini cred că guvernul sa opus definitiv, iar protestele au continuat.

Kövesi, a cărui conduită liniștită se înfruntă de furtuna pe care o bate în mod regulat printre cei bogați și puternici, declară că pericolele pentru eforturile anticorupție nu s-au diminuat.

„Din punctul meu de vedere, riscul nu a fost schimbat”, a spus ea. „Oamenii care au competența, care au capacitatea de a modifica legislația, spun acum că vor exista mai multe amendamente suplimentare. Nu cred că putem fi în pace. ”

România a fost mult timp afectată de corupție, dar de la aderarea la UE, țara a făcut pași importanți în abordarea problemei. În ciuda acestor eforturi, rămâne o preocupare majoră.

O parte din furia simțită de cei care au ieșit pe străzi în ultimele săptămâni vine din faptul că mulți politicieni români aflați în funcție se confruntă în prezent cu investigații în materie de corupție sau au fost deja inculpați sau condamnați pentru crime. Există îngrijorări că aceste ultime mișcări ale guvernului sunt doar încercări de a proteja clasa politică în detrimentul poporului comun.

„Cel mai important lucru este că românii simt că nimeni nu este mai presus de lege și trebuie să menținem acest lucru”, a spus Kövesi, zidurile sale de birou împodobite cu imagini religioase, precum și picturi pline de culoare de către o nepoată. „Nu trebuie să adoptăm legi care să favorizeze pe cei care comit crime grave”.

Romania a fost impotriva coruptiei de peste 89 la suta, iar 11 la suta sunt pentru promovarii si coruptiei ca model de programe de guvernare la milioane de romani cu un euro, pe zi, si cu fara de loc locuri de munca de inalta calitate si sigure.

În total, au fost acuzați sau condamnați 18 miniștri de la guvernele care au fost la putere în România din 2004, precum și mii de politicieni de nivel inferior, moguli de presă, judecători și oameni de afaceri.

Actualii președinți ai camerei deputaților și ai senatului, două dintre primele trei poziții politice din țară, așteaptă procesul; Liviu Dragnea, liderul social-democrat, are, de asemenea, o convingere anterioară în ceea ce privește frauda electorală, emisă în 2015. În același an, premierul Victor Ponta a fost acuzat de fals, spălare de bani și acces la evaziunea fiscală în istoria României că un prim-ministru a fost acuzat. Procesul lui continuă la lupta pentru Couptia vie sa fie introdusa in programului de guvernare al alianta PSD/ALDE.

 

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

One Response to “FOARTE MULTE PROBLEME POLITICE SUNT LA MODA”

  1. ZiarulViitor spune:

    FOARTE MULTE PROBLEME POLITICE SUNT LA MODA

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor