FOARTE MULTE PARTIDE POLITICE VOR FI ÎN ROMÂNIA

 

 

Foarte multe partide politice vor fi pe arena politică din România, pentru alegerile anticipate, care nu toate partidele politice, vor avea reprezentare parlamentară, dacă se organizează în primăvară acestui an, noi alegeri electorale, pentru desemnarea unui nou guvern şi cu nou Program de guvernare. În anul 2015, peste cinci partide politice noi, se lansează pe scena politică, din cauza că se rupe cel mai mare partid politic şi care are cea mai mare infrastructură de politicieni cu dosare penale.

 

Democratizarea partidelor politice se efectuează, după schimbarea guvernului Ponta 4, printr-o nouă majoritate parlamentară, care va desemna un nou guvern de centru-dreapta, pentru că aşa au cerut milioane de românii cu drept de vot, o schimbare  totală şi un nou guvern, nu pentru a veni din noua partidele parlamentare care asigură acum stabilitatea politică pentru actualul guvern şi pentru a fi un nou guvern cu un nou program de guvernare economică.

 

Pentru PSD este acum să se prefacă că guvernează această tara, şi care aproape 80 la sută, din cadrele lor politice ale PSD-ului, sunt cu dosare penale. Peste 70 dintre parlamentari, ai celor mai multe partide politice de la guvernare, vor vota pentru motiunea de cenzură, din partea marelui partid de dreapta, care lucrează pentru noul program de guvernare, pentru o nouă stabilitate politică de lungă durată.
Marele partid de dreapta, PNL, este pregătită să vină de urgentă la guvernare, după căderea regimului PSD, de la puterea executivă şi pe cea legislativă, dar problema este că nu este finalizat programul de guvernare,  în condiţiile în care fuziunea se va finaliza în anul curent.
Toate partidele politice şi cele cu un scor electoral de 5 la sută, sau partidele mari, cu prag electoral de peste 20 la sută, se reorganizează privind viitorul lor politic de pe scena politică, deoarece calitatea democratică, se cere pentru refacerea tuturor partidelor politice, la realitatea politică actuală. Cu cât sunt mai multe partide politice cu atât este mai bine, să se manifeste pluralismul democratic de opinii publice şi noi din partea tuturor românilor cu drept de vot, care vor să adere la un partid politic modern şi de calitate politică.
La PSD vor fi cele mai mari schimbări, deoarece vor pierde guvernarea Ponta 4,  şi aduce o noua politică, cu noi partide politice de ideologii diferite. Pentru liderii politici, nu contează reprezentarea parlamentară şi contează grupurile de interese, astfel încât să reprezinte  toate grupurile de interese, nu pentru a guverna cu ceva bun în România, şi pentru a se extinde clientela lor politică sub actele guvernamentale, respectiv afaceri cu bugetului de stat în anul 2015, la greu, aceste sunt obiectivele de guvernare ale baronilor de la guvernul personal.
Acum în PNL, se lucrează pentru noul program de guvernare şi aducerea de noi măsuri economice şi sociale, care să aducă mai multă putere politică, pentru validarea noului Guvern, în fata Senatului şi Camerei Deputaţilor. Oricum este nevoie de o nouă schimbare politică la nivelul anului 2015, care să producă schimbării politice  prin stabilitate politică de guvernare economică, deoarece o nouă criză financiară, se apropie de Uniunea Europeană.
ZiarulViitor.ro
https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro