FOARTE GRAV A DEVENIT IN ROMANIA

Avem peste 10 milioane de romani care sunt la muncă din toate statele dezvoltate , pentru ca în Romania coruptia, saracia, și cea mai slaba calsa politica produce efecte negative. Lipsa de locuri de munca decente este prima problema a romanilor, care au profitat să fugă din cauza partidele politice ce au fost la guvernare si au fost stat in stat, cu buzuri grave și cele mai mici venituri și plus multe ore de muncă. Astfel încat politica noua nu exista si diviziunea muncii sunt să plece milioane de romani la munca la studii și se stabilesc în fara Romaniei, defintitiv si irevocabil. Plecarea romanilor sunt din cauza tuturor partidelor penetrate si politicienii romani tot mai corupti si promisiuni electorale tot mai zero. Numai in 30 de ani, în care România nu și închieat de loc socotelile cu Revoluția din 1989, arata cât de bine o duca Românii să plece defintiv din aceasta tara. Nu este de loc de muncă în piata muncii din România, lipsa de reformă fiscală și reactualizarea politicile de bunastare sociale duce la cea mai mare drama care se pune peste tot în tara .România nu o duce de loc bine, cu asta liderii politici penali și care miroase numai contracte de corupție și vandalizarea bugetului de taxele și impozitele locale și cele mari. Potrivit O.N.U crează tot mai multe inechitate din partea partidele politice și politica din Programul politic de guvernare, cu cea mai mare rata de explotarea , tortura, lipsa de demnitate umana, și mai ales promovarea sclaviei moderne. La firmele mari din afara României și cu profituri de miliarde de euro, creșterea inegalitații sociale între persoanele cu studii medii și superioare, a devenit una dintre cele mai numeroase confilecte sociale și care Romania are război deschis între oameni, adică războiul economica. Numai în 2050, populației României va fi sub 10 milioane de români, pentru ca clasa politica nu le pasă de loc de problemele politice și sociale reale ale romanilor din tara asta. A tras mult clasa politica cu cel mai slab și ineficient instrumente politice și acte normative ca milioane de romani să emigreze defintitiv.

Vorbim despre cea mai mare drama sociala din Romania, cum ai politicienii cu făra funcții publice sic noii penalii la 5 milioane de romani, care merge la guvernare și lupta pentru ciolane cu contracte publice, și care s-au indulgit extrem de mult și într-o perioada destul de mica, la contractele de afaceri de corupției și cum dau spaga sa obtina foloase materiale, pentru clinetela lor de fire albe pe cap și desștepti. Baronii penali din toate partidele politice vor sa distruga Romania si sa fie zero sporul natural al populației și mai ales se vinde în continuare copiii orfani din centrele de plasament, pentru un sac de banii.

Clasa politică este distrusă de realitatea și nu exista de loc creșterea populației și acum au aspecte de modele in coruptia, săaracia si sclaviei mare și au marginalizat ceea ce înseaman specia umană cea mai tânară. Probabil ca România nu mai există nici 3 milioane de romani din populației României, care nu au de loc dreptruile omului să fie pentru mai bună guvernare, drepturile sunt tot timpul încalcate si nu exista de loc ceva noua si luminos în viata politică,a dică proiecte serioase de la firul ierbii. Digitalizarea hoțrilor și corupților si violatori ai statului de drept si care protestează impotriva independenței, suveranititatea teritoriala a țării, ignoră in mod vădit toate semnale care sunt legate de nivelul de trai și mai ales cum nu există economia si industriei a economiei grele care sa creeze noi locuri de muncă decente și durabile.

Cum putem face asta? Avem nevoie de strategie coerentă prin care românii de pretutindeni să poată fi implicați în viața României la același nivel ca și cei din țară. Trebuie create structuri prin care românii din Diaspora să fie informați și să participe la cât mai mulți acțiuni de integrare. Limitele Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, în forma actuală, sunt evidente. Încredințarea atribuțiilor de coordonare a politicilor privind românii din Diaspora trebuie acordată la un nivel de responsabilitate ridicat, eventual unui viceprim-ministru, într-o structură guvernamentală optimizată, dublată, în perspectivă, de agenții guvernamentale specifice.

Românii din Diaspora nu sunt doar cei mai relevanți ambasadori ai României în lume. Ei sunt un pol de coagulare a factorului economic, social și cultural și chiar, putem spune, principala garanție de securitate a României. Au nevoie de cineva care să înțeleagă asta și să acționeze în consecință.

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro