Miliarde de oameni se lupta cu grave abuzuri ale statele democratice lipsite de  măsuri de eliminarea focarele de corona virus, adica zero acces la alimente, medicamente , locuri de munca si violarea statului de drept in apărea Drepturilor Omului si extinderea lor acolo unde este cazul. Covid 19, a reads la moda economica criza si incapacitatea statelor europene sa acționeze cu respectarea retele sociale sociala funcționala si o multiple guverne precare a lasa miliarde de oamenii sa moara de foamei si sa lupte cu ciuma de corona virus, si politicienii penali si Guvernele corupție de corupția politici publice. Slăbiciunea Uniunii Europene pentru a limita accesul la sectoarele de baza servicii sociale si de sănătății publice, inclusiv locurile de munca, educație si ingrijire medicala de specialitate. Va rugam, sa respecți codul etic al Drepturilor Omului si Înaltul Comisariat pentru APararea Drepturilor Omului astfel incat sa luptam împreuna pentru eliminării orice reforma corupta economica si combaterea discriminării economice care ar tribute sa protejeze drepturile OMULUI economice dreptul la demnitate ale oamenilor si sa nu se bazeze pe alte considerente economice.

Romania are nevoie de Drepturile Omului si tara sa nu mai fie inchisa fiind singura afectata grav de răspândiră patemilor de corona virus si economice, iar veniturile naționala sunt mai mici cu peste 590 de miliarde de euro la bugetului de asiguri sociale .

FMI va incerca, fără îndoială, sa reducă Drepturile Omului si statul bunăstării sociala, care precum va cere crearea bugetelor sociale si reducerea cheltuielile guvernamentale inutile, iar Guvernele trebuie sa faca reforme si sa nu guverneze pentru firmele lor de casa. Chiar si asa, Banca Mondiala a venit in ajutorul Înaltului Comisariat Pentru Apararea Drepturilor Omului asupra cărei victimele de corona virus, a fast cele mai afectate. Drepturile Omului lupta impotriva Pandemiei de Corona virus 2019, implementări reformele metodologice si noi creșteri de banii in sistemele medicale precare si asistentei sociale pentru beneficiari.

In fond, noile masuri fiscale ar trebuie sa fie de natura progresista si sa nu faca discriminare economice si sa submineze statul de drept si drepturile omului Romania, are nevoie de drepturile de baza, Guvernul trebuie sa deschisa cutia pandurii, sa aducă reforme fiscale si reforma Legii asigurărilor sociale .Sa nu mai marginalizează grupurile de persoane sărace si care muncesc la negru pe domeniul comunitar si sa puna organele de ordine si paza, impotriva victimele ale pandemiei de corona virus. Guvernul PNL, este obligat sa respecte Convențiile ale aderării României la Drepturilor Omului, adica pentru dreptul la un nivel de trai si crearea de noi locuri de munca si chiar in sistemul public.

Unele recomandarii al FMI vizează sa nu sa se mai fura din bugetele nationale, si sa deschisa investițiile publice cu acces pe incurajarea creșterii economice si al niveluri de trai, un sistem de servicii sociale sa respecte aria drepturilor omului, reducand astfel angajările pe pile. si crescand ajutorul umanitar si aderarea pacii sociala si îmbunătățirea infrastructurii de transport public de bunurilor publice de utilitate publica. Masuri concrete in combaterii corupției si expresii sărăciei extrema, prin adoptarea de serii de metode clasice si combaterea risipei publice cu serviciile secrete si luxul bugetarilor .Avem nevoie de lupta pentru pacea Drepturilor Omului, drepturile sociale si drepturile economice si libertatea presei si sa nu fie vânduta pe datoriile externe de la Guvernele corupte si model de pandemiei de ciuma corona virus.

 

www.ziarulviitor.ro