FMI SA ACORDE AJUTOR FINANCIAR TARILE CARE RESPECTA DREPTRUILE DE BAZA ALE OMULUI

Declarația Drepturile Omului, prevede dreptul umanității international si drepturile omului la nivelul monidia;.Bordul FMI si noua conducere al FMI sa acorde ajutor financiar tarile si popoarele care au nevoie de o sursa de venit si sa tina cont de contextul guvernele corupte si corupții pe funcții publice la fără numar.

Uniunea Europeana are nevoie de noi împrumuturi de la FMI care trebuie sa respecte drepturile omului in legea nationala, in directivele europene si la nivelul international. Tarile europene nu au programe de guvernare serioase de relansarea economica si întrucât sunt sute de milioane de europeni care au rămas pe drumuri si nu au un loc de munca. Nu sunt suficient imrpmptuurile de 89 de miliare de euro in Uniunea Europeana, deoarece vine criza economica si guvernele nu au proiecte europene si reducerea șomajului in rândul tinerilor, infantilei si proiecte de infrastructura critica si programe cerinței ofertei si cererea ofereti de munca. Sunt multe guverne profunde de corupte si s-au îmbogățit liderii politici care isi reprezinta interesele lor ale partidelor politice si au câștigat niște voturi pentru a nu reprezintă problemele reale ale tarile lor. COruptia si coruptii publici au distrus economia mondiala si au profanata sute de milioane de locuri de munca, au violat toate drepturile omului si dreptule civile si politice, cu un singur scop, sa nu opereze pentru guvernarea drepturile omului si buna guvernare, transparenta publica, si proiecte serioase de relansarea economica si scut împotrivă statului de drept, echitate, Justiție sociala, si mai ales drepturile omului la viata si sanatate publica.

Fondul Monetar Internațional (FMI) ar trebui să întârzie votul pentru un împrumut de 345,2 miliarde USD în cadrul Uniunii Europene, programat pentru 26 iunie 2020, până când sunt incluse în program cerințe solide împotriva corupției și condițiile de împrumut sunt publice, opt grupuri pentru drepturile omului și buna guvernare. a declarat astăzi într-o scrisoare către directorii executivi ai FMI.
https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.