FAVORIZAREA CORUPTIEI PUBLICE UN FENOMEN AL REGIMUL PSD SI PLUS ALTE PARTIDE

 

Favorizarea clanurile politici structurale al genului masculi penal pe arena politica interna, prin programele politice ieftine si producatoare de infractorii la functii publice administrative teritoriale. Caracterul lor penal al clanurilor si majoritatii politicienilor penali in viata publica si sferei publice a fost adoptat in Romania de la 1989 si mai ales dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. ACeste caracter total lipsit de carisma si cu infractorii ce iau mita de milioane de euro de la oameni de afaceri  opereaza in favoarea partidelor politice penale si cu fara ideologiei de loc politica.

Manualul manipulatorilor agentii politici sunt tot mai mult impotriva proprii lor asupra cursul de guvernare, si mai cu seama , ceea ce nu insemna ca toti politicienii de pe functii publice sunt toti penali  in domeniul public. Niciun partid politic fiind de 20 la suta, sau sub 20 la suta, nu a operat pentru eliminarea persoanelor publice ce sunt certate cu legea si care guverneaza mai sus pentru a fi pe langa legile de drept si ordinea drepturilor omului. Lipsa de persoane cinstite in serviciul publici afecteaza foarte grav si pune in pericol consolidarea statului de drept si alte valori fundamentale. Un penal sef , care mai este si la conducerea Senatului, este acuzat de procuratura de luare de mita in valoare de un miliard de euro, din anul 2007, astfel de la idea ca ancheta este inca in curs de ancheta .

Majoritatea parlamentara si Guvernul PSD, nu a ridicat toate cazurile de ridicarea infractorilor si criminarilor de pe functii publice, dupa ce se manifesta o majoritate politica toxica si nociva, impotruva ordinii statului de drept si politizarii masiv anchetele procurorilor. Penalii de orice gen masculin si care sunt acum pe functii inalte publice in statul roman, trebuie sa faca un pas in spate, si sa renunte la functia publica, deoarece aduce cele mai multe deservicii si mai ales din cauza lor pleca milioane de romani in continuare din tara.

 

Si decizia ca senatorii si deputatii nu pot sa ridice imunitatea parlamentara pentru mai multi criminali , pentru ca au tot mai multe dosare penale sau nevinovatia se poate sa demonstreze in justitiei de judecatori, nu in Parlament care nu este o Curte Penala si Civila, pentru a ancheta pe politicienii si pe inalti functionari publici. Este din nou o lovitura data dura si impotriva statului de drept si care Statul roman nu poate sa ofere egalitatea de sanse pentru fiecare roman .

Vedetele penale mai creeaza o noua guvernare personala, nu vor sa aduca un guvern european si sa fie astfel deschis spre egalitate omului in Romania, care azi sunt inchise toate drepturilor omului si mai ales directive europene. Iata ca Parlamentul a devenit o sluga politica a Guvernului de doi lei si care nu are proiectate proiecte publice si pentru modernizarea infrastructurii regionale si nu doreste realizarea de marilor spitale regionale din fondurilor europene si de la bugetele locale. Guvernul pentru guvernare este tot mai impotriva politicilor publice si nu doreste crearea de noi locuri de munca pentru lansarea nivelului de trai. Lipsa de Justitie Sociala si respectarea statului de drept se manifesta din partea elitele penale si ce pretinde ca au cea mai mare paradigma a cresterii economice de 3 la suta, dar in realitate cresterea economica, in anul 2018, nu se ridica mai mult de zero la suta, deoarece nu sunt investitii publice si externe,  din banii din taxele si impozitele oamenii.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor