FARA MEDICAMENTE PENALE LA GUVERNARE IN GUVERN, PARLAMENT

 

Cu fara medicamente penale la guvernare, prin un Program de guvernare plin de medicamente penale. Liderii penalii sunt acum la guvernare si produc efecte si ciume mai periculoase de cat ciumele din anii 1800. Cum ar putea scapa Romania si clasa politica de medicamente penale la guvernare, cu fara penalii pe functii publice in administratiei centrala si guvernele locale. Prin mai putine farmacii in viata politica actuala, in functii publice de conducere locala si in cadrul Parlamentului prin astfel de medicamente cu mai putine pastile penale la putere. Nu avem astfel de alternativa politica noua si cu zero viziuni la guvernare in 28 de ani, de un regim al ciumelor penale.

Coruptia genereaza de la pastile penale pe domeniul public in Romania, de la o ciocolata penala cu multe cime. Pentru ca pastiele penale sa nu mai vina la guvernare si sa genereze efecte negative , este nevoie de reabilitarea legii fundamentale. Numai penalii sunt la guvernare si care lanseaza tot felul de pastile penale pe functii publice, astfel incat coruptia si coruptii de toate genurile penale si cultura lor penala, sa aiba efecte daunatoare si provocatoare de efecte periculoase. Noi avem un Guvern al clasei politice periculoase, dupa ce, numai 4 milioane de romani, garateaza pentru Guvernul Pastilelor Penale. Unde sunt multe farmacii la peste 300 de farmacii intr-o capitala EUROPEANA cu sub 2 milioane de locuitori, va contribui la lansarea de noi pastile penale pe alte noi functii publice, astfel incat sa nu exista fara pastile penale pe functii publice alese unde mai sunt si creditori de credite .

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !