FARA GUMA POLITICA MONDIALA

 

Fără glumă: să îndeplinească 2018 de membri ai Consiliului Onu pentru drepturile omului, ales de Naţiunile Unite pentru a „susţine cele mai înalte standarde în promovarea şi protecţia drepturilor omului”:

#DemocraticRepublicofCongo
Expertiză în drepturile omului: Preşedintele rămâne la putere în încălcarea constituţiei ca alegeri democratice amânate; suprimarea opoziţiei; tortură; arestări arbitrare şi detenţie prelungită; Război Civil; crime extrajudiciare şi masacre de către forţele guvernamentale; violenţă împotriva femeilor; soldaţi de copii.

#Qatar
Expertiză în drepturile omului: Exploatarea și abuzul de 2 milioane de lucrători migranți din qatar; fără partide politice; femei supuse discriminării și au negat dreptul de bază la egalitate, a negat dreptul de a fi ales în cadrul Consiliului Legislativ; FINANȚEAZĂ ISIS ȘI HAMAS.

#SaudiArabia
Expertiză în drepturile omului: condamnarea la moarte pentru apostazie și adulter; pedeapsa corporală, inclusiv flagelare și amputarea; sistemul judiciar controlat de regim; decapitarea a fost mai mare decât oricând; arestări arbitrare ale, și minorităților; fără libertate de exprimare; închisorile blogger badawi badawi.

#Venezuela
Expertiză în domeniul drepturilor omului: detenţie arbitrară arbitrară, închisoare de lideri de opoziţie; intimidarea jurnaliştilor; tortură; politici care provoacă foamete în masă şi catastrofă sanitară.

#China
Expertiză în drepturile omului: Negarea libertății de exprimare, a religiei și a asocierii; crime extrajudiciare; reprimarea societății civile; discriminarea împotriva tibetanii și a altor minorități.

#Cuba
Expertiză în drepturile omului: încălcarea sistematică a libertății de exprimare, adunare, presă; alegerile nu sunt nici libere, nici corecte; amenințări și violențe împotriva dizidenţi.

#Iraq
Expertiză în drepturile omului: milițiile pro-guvernamentale comit abuzuri ale drepturilor omului pe larg, inclusiv asasinate, dispariţii impuse, distrugere de bunuri.

#Burundi
Expertiza în drepturile omului: uciderea de poliţie a protestatarilor paşnici; forţele guvernamentale comit execuţii sumare, asasinate ţintite, dispariţii forţate; detenţie arbitrară, tortură, violenţă sexuală; avertisment de genocid.

#UnitedArabEmirates
Expertiză în drepturile omului: fără partide politice, fără opțiune de schimbare a guvernului; restricții privind libertățile de vorbire, presă, adunare, asociere; arestări fără încărcare, rețineri la izolare, rețineri lungi înainte de proces; violență la poliție și închisoare; violență împotriva femeilor; Anti – Discriminarea gay; Maltratarea și abuzul sexual al funcționarilor străini străini și al altor lucrători migranți.

#Pakistan
Expertiză în drepturile omului: crime extrajudiciare și asasinate de către forțele militare și de securitate; terorism; tortură; detenție arbitrară; corupție; violență și discriminare împotriva femeilor și a fetelor, inclusiv crime de onoare și viol; violența împotriva homosexualilor; violența împotriva jurnaliștilor; persecutarea minorităților religioase; O ţine pe mama creştină a cinci condamnaţi la moarte pentru blasfemie.

#Afghanistan
Expertiză în drepturile omului: corupția guvernamentală răspândită; torturarea și maltratarea deținuților de către forțele guvernamentale; terorism; crime extrajudiciare de către forțele guvernamentale; arestare arbitrară și detenție; restricții privind libertățile de exprimare, presă, religie; violența de rutină împotriva femeilor și fetelor; abuz de Copii; trafic de persoane.

#Angola
Expertiză în drepturile omului: corupţia guvernamentală endemică; criza economică; sărăcia în masă; mortalitatea infantilă ridicată, unul din cinci copii mor înainte de vârsta de cinci ani; crime extrajudiciare şi tortură de către forţele de securitate ale Guvernului, hărţuirea şi intimidarea jurnaliştilor.

 

WWW.ZIARULVIITOR.RO

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor