FARA GUMA POLITICA MONDIALA

 

Fără glumă: să îndeplinească 2018 de membri ai Consiliului Onu pentru drepturile omului, ales de Naţiunile Unite pentru a „susţine cele mai înalte standarde în promovarea şi protecţia drepturilor omului”:

#DemocraticRepublicofCongo
Expertiză în drepturile omului: Preşedintele rămâne la putere în încălcarea constituţiei ca alegeri democratice amânate; suprimarea opoziţiei; tortură; arestări arbitrare şi detenţie prelungită; Război Civil; crime extrajudiciare şi masacre de către forţele guvernamentale; violenţă împotriva femeilor; soldaţi de copii.

#Qatar
Expertiză în drepturile omului: Exploatarea și abuzul de 2 milioane de lucrători migranți din qatar; fără partide politice; femei supuse discriminării și au negat dreptul de bază la egalitate, a negat dreptul de a fi ales în cadrul Consiliului Legislativ; FINANȚEAZĂ ISIS ȘI HAMAS.

#SaudiArabia
Expertiză în drepturile omului: condamnarea la moarte pentru apostazie și adulter; pedeapsa corporală, inclusiv flagelare și amputarea; sistemul judiciar controlat de regim; decapitarea a fost mai mare decât oricând; arestări arbitrare ale, și minorităților; fără libertate de exprimare; închisorile blogger badawi badawi.

#Venezuela
Expertiză în domeniul drepturilor omului: detenţie arbitrară arbitrară, închisoare de lideri de opoziţie; intimidarea jurnaliştilor; tortură; politici care provoacă foamete în masă şi catastrofă sanitară.

#China
Expertiză în drepturile omului: Negarea libertății de exprimare, a religiei și a asocierii; crime extrajudiciare; reprimarea societății civile; discriminarea împotriva tibetanii și a altor minorități.

#Cuba
Expertiză în drepturile omului: încălcarea sistematică a libertății de exprimare, adunare, presă; alegerile nu sunt nici libere, nici corecte; amenințări și violențe împotriva dizidenţi.

#Iraq
Expertiză în drepturile omului: milițiile pro-guvernamentale comit abuzuri ale drepturilor omului pe larg, inclusiv asasinate, dispariţii impuse, distrugere de bunuri.

#Burundi
Expertiza în drepturile omului: uciderea de poliţie a protestatarilor paşnici; forţele guvernamentale comit execuţii sumare, asasinate ţintite, dispariţii forţate; detenţie arbitrară, tortură, violenţă sexuală; avertisment de genocid.

#UnitedArabEmirates
Expertiză în drepturile omului: fără partide politice, fără opțiune de schimbare a guvernului; restricții privind libertățile de vorbire, presă, adunare, asociere; arestări fără încărcare, rețineri la izolare, rețineri lungi înainte de proces; violență la poliție și închisoare; violență împotriva femeilor; Anti – Discriminarea gay; Maltratarea și abuzul sexual al funcționarilor străini străini și al altor lucrători migranți.

#Pakistan
Expertiză în drepturile omului: crime extrajudiciare și asasinate de către forțele militare și de securitate; terorism; tortură; detenție arbitrară; corupție; violență și discriminare împotriva femeilor și a fetelor, inclusiv crime de onoare și viol; violența împotriva homosexualilor; violența împotriva jurnaliștilor; persecutarea minorităților religioase; O ţine pe mama creştină a cinci condamnaţi la moarte pentru blasfemie.

#Afghanistan
Expertiză în drepturile omului: corupția guvernamentală răspândită; torturarea și maltratarea deținuților de către forțele guvernamentale; terorism; crime extrajudiciare de către forțele guvernamentale; arestare arbitrară și detenție; restricții privind libertățile de exprimare, presă, religie; violența de rutină împotriva femeilor și fetelor; abuz de Copii; trafic de persoane.

#Angola
Expertiză în drepturile omului: corupţia guvernamentală endemică; criza economică; sărăcia în masă; mortalitatea infantilă ridicată, unul din cinci copii mor înainte de vârsta de cinci ani; crime extrajudiciare şi tortură de către forţele de securitate ale Guvernului, hărţuirea şi intimidarea jurnaliştilor.

 

WWW.ZIARULVIITOR.RO

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor