FARA ABUZURI IMPOTRIVA PERSOANELOR SARACE

 

Potrivit majoritatea parlamentara, rata somajului in Romania a crescut cu peste 7 la suta oficial acum la guvernare si se manifesta impotriva persoanelor foarte sarace. Parlamentul cu fara putere politica sa vina in ajutorul persoanelor foarte sarace si care nu au de loc un sprijin din partea Statului de drept si mai ale cel roman care a creat o noua lege impotriva oamenilor saraci sa produca mai multe abuzuri si incalcari ale drepturilor omului. Totodata, statul nu mai vrea sa faca nimic si mai ales nu creeaza de loc oferte de munca la cei care nu au de loc ajutoare sociale, iar care au ajutor social nu au unde sa lucreze, pe langa ca locurile de munca sunt cu munca ieftina si unde exista cea mai mare evaziune fiscala pe piata muncii . Toate resturile politice din Parament s-au unit sa distruga oamenii saraci si pentru a distruge bazele creierii unui sistem de asistenta sociala serios, asa ca ar trebui sa fie scoase partidele politice PSD, ALDE, PNL, ALDE SI UDMR din Uniunea Europene, pentru ca fac numai abuzuri si nu sunt de loc la guvernare de loc in conformitate cu realitatea socio-economica de loc, vor numai voturi si sa devina romanii sclavii sistemului mafiei politice coruptiei.

Abuzurile facute si operate, incalca Declaratia Universala a Drepturilor Omului, mai ales foarte multe directive europene, deoarece Statul roman care vrea numi cresterii de poveri fiscale trebui sa aiba un sectorul de dreptul la protectie sociala si incluziunii sociale, astfel incat se afla impotriva Constitutiei. Consideram ca modificarile sunt in abuz calificat in forma calificata de catre parlamentari apt de munca si ar trebui sa modifice imediat legea in folosul beneficiarului si nu in folosul clienteli politice penale si ale mitei la unor IMM-uri .  .

In contextul de fata si cu cea mai slaba crestere economica, tot mai multe persoane sunt aflate in cea mai mare saraciei de cresteri, cu falimentul asupra familiilor singure si cu fara de loc un loc de munca, in foarte multe orase din tara,. Desi este si mai mare rata somajului de la zi la zi, la nivelul european, rata somajului in Romania este de peste 57 la suta, in conditiile in care avem un Guvern si un Parlament care nu este de loc conectat la Internet si mai ales nu produce nimic la guvernare, decat taxe si iar poveri.

Somajul face multe probleme in viata tuturor romanilor, si mai ales nu produce de loc locuri noi de munca si de cat mai multe locuri de munca la negru, unde exista cea mai mare mafiei si saraciei de miliarde de euro in sub terna. Somajul nu aduce de loc un sistem de asitenta sociala si investitii sociale sunt zero iar romanii sunt tot timpul in cele mai multe abuzuri calificate din partea parlamentarilor de la toate partidele politice..Romania nu are asistai sociali si are peste 7 milioane de romani care nu au niciun leu, de ce, pentru ca lucrau la negru iar statul nu face nimic si toate insitutiile specializate in protectiei sociala. In acest context, pentru ca statul nu vrea un venit minim garantat si ca venitul minim de baza pe tara a fost doar o singura data modificat la sub 200 de euro, pentru alte milioane de romani mai putini saraci si care au o sursa de venit din munca.

Cei mai multi copiii nu au de loc dreptul la un ajutor social si la asistenta sociala de inalta calitate , in subordonarea unui saraciei descrise si birocra’iei cea ce nu pentru a forma un sistem de asistenta sociala. Astfel, despre lipsa de initiative legislative in acest sens si mai ales de a oferi drepturile omului sa guverneze, sanse egale intre barbati si femei sunt tot mai mici.

Introducerea unui venit minim garanata si pentru eradicarea saraciei si alte forme de saraciei severa, cu un ajutor social pe o perioada lunga de timp,dupa unele state europene si care cetatenii lor au incredere in statul si asistenta sociala, trebuie sa vina la guvernare acum. Beneficiarul nu beneficieaza de un ajutor social si de cresterea saraciei, deci sunt 7 milioane de romani cu zero venituri, si numai 1 la suta, au un ajutor social care nu este de loc semnificativ.

Regimul parlamentar ar trebuie sa lucreze cu norma intreaga si nu cu norma de lucru cu fara securitate si iegina a muncii sau sanatatii mentale a individului, spre deosebire de alte grupuri parlamentare din marele Adunarii PaRLAMENTARE care le place sa traieasca viata politica prin mai multa umanitate si nu dezbinare din partea jegurile ieftine din actuala lor guvernare persoanala din sistemul politic din Romania.

www.ziarulviitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !