familia politica este muie pentru Guvernul PSD 3

Familia politica este muie pentru Guvernul PSD 3 dupa 3 trei ani de multa muie de guvernare .Inca, stim ca suntem o tara incare se mananca multa muie la guvernare sub toate Guvernele PSD.ALDE si alte partide politice. electori care nu mai voteaza cu marele partid la numai guvernare sub toate formele politice moderne . Multe vedete la la masa de stiri si care inca au patron de la servicii comerrciale stie foarte bine se semnificatie deosebita are cuvantul ,,muie,, impotriva Guvernelor PSD. Guvernul PSD-ALDE guverneaza acum prin multa muie adica cresterea pensiilor si salariilor sunt cele mai bune oferte politice si care produce programe politice de acum sa se guverneze.

Este un scandal politic foarte mare si care ,,cuvantul muie,, devine cel mai bun slogan politic impotriva PSD si altor guverne care inca, nu vor sa guverneze. Au promis mii de kilometri de infrastructura si investitii, care sunt tot mai zero. Multe sindicate sunt controlate de men si care ,, Sindicatele Politice sunt in faliment politic. A fost o zi foarte buna politica, cand avem mai multe televiziuni publice , care urca fericirea politica la moda politica, si care circulatia pe drumul public se circura cu Jos PSD si la muta Muie pe toate drumurile politice. Legislatia romaneasca, in lipsa de unor prevedere seriaose care sa fie expresei care sa vorbeasca si sa interzica astfel de cuvinte publice sunt exprese celor care vor doar multa muie la guvernare.

Romanii din Diaspora se ocupa cu mai multa creativitate pentru afaceri politice nu se pune vorba de un presedinte de partid de 30 la suta acum la guvernare si un premier care vine la guvernare cu 29 la suta. Dar presa ce sa vorbeasca? Dar oamenii care nu mai au de peste 30 de ani de loc incredere in viata politica, partidele politice si actorii politici, >? dar OAMENII se ocupa sa faca ei mai bine politica de rand sa fie transferata si auzita chiar si pentru cei care sunt impotriva persoanelor publice si care sunt pe functii publice si ar trebuie sa plece de mult de loc serviciul public.

Avem circ politic de peste 400 de grade si care au creat alte masini in disputat cu politia si mai ales sunt chemate noi vechiule sa isi arata cata putere politic ar produce pe domeniile politice din tara si mai ales segmente de poplulatie are face mii de comisii speciale in Parlament sa tine pasul cu zisa Politica de Guvernare, partidelor anti-PSD cica nu vor sa discute despre noua metoda de a face politica oficiala oricand si oriunde in lumea asta.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !