FAC BINE LA NIVELUL TUTUROR OAMENILOR DIN LUMEA ASTA

Fac bine la nivelul tuturor oamenilor din lumea asta, deoarece oamenii deştepţi fac multă şcoală iar societatea îşi plantează ideile din viaţa lor la nivelul nivelului de trai. Nici bunătătăţile nu se obţin fără osteneală. De ce renunţăm atunci la cele cereşti din cauza exclusiv al ostenităşilor. Nu trebuie să ai multă şcoală să ai încredere în Dumnezeu, şi din contra oamenii cu mai puţină şcoală au încredere mai mare în Dumnezeu, iar Dumnezeu se află asupra lor, când au probleme mari.

 

Nu te teme de nimic, deoarece Dumnezeu este tot timpul lângă tine. Să fii român presupune şi să ştii să fie prieten cu ţara ta mamă şi tată, şi să ai grijă de romanii tăi, care sunt parte din trupul tău. Domnul Hristos a fost răstignit cu spatele pe cruce materială şi cu faţa pe cruce spirituală.

 

Fă bine ori de câte ori, deoarece nu dai de la tine. Rău pot face toţi, dor binele doar anumite persoane au un privilegiul dat de la Dumnezeu, să facă mai mult bine din puterea lui Dumnezeu. Nu căuta să fii plăcut oamenilor, ei te vor dezamăgi tot timpul. Caută să fii plăcut lui Dumnezeu. El te va binecuvânta mereu, dacă eşti sub puterea lui.

 

Niciodată nu o să poţi cumpăra cu banii ceea ce câştigi cu sufletul şi cucereşti cu inima. Pe om rănit, Dumnezeu nu îl părăseşte niciodată. Slava la Dumnezeu în ceruri şi pacea şi dreptatea sunt tot timpul pentru oamenii din partea lui Dumnezeu. Eu văd mai bine cu mâinile lumea asta.

 

Mâinile nu sunt doar pentru a lua, ci pentru a da, pentru a fi binecuvântate şi pentru a şterge necazurile mele cu o lacrimă. Nădejdea mea este tatăl, scăparea mea este fiul şi acoperământul meu este Maica Domnului, precum Duhul Sfânt.

 

Nu Dumnezeu lipseşte din viaţa oamenilor, şi oamenii sunt tot mai mult împotriva lui Dumnezeu, deoarece au prea multă putere pe pământ. Arma nebiruită asupra diavolului, rămâne crucea lui Iisus Hristos. Trebuie să învăţăm să iubim, să iertăm să dăruim, să fim mai buni, să fim mai oamenii şi nu diavolii pe acest pământ. Nu Dumnezeu creează iadul pe pământ, şi oamenii prin păcatele lor extinde iadul în viaţa lor şi împotriva tuturor oamenilor.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.