FĂ MULT MAI BINE PENTRU CĂ AI DE UNDE DA

Fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ceia ce ai azi în viaţa ta. Ajută pe cineva atunci când are nevoie. S-ar putea să fii singurul care o face. Căci timpul vostru, e templu al Duhului Sfânt. Credinţa nu face lucrurile mai uşoare, le face să fie posibil. Oamenii se împart în doza categorii, unii caută şi nu găsesc, alţii găsesc şi nu sunt mulţumiţi.

Lacrimile sunt ca ploaia, dar că nu spală străzi, ci suflete. În lumea necazuri veţi avea, doar îndrăzniţii. Eu am biruit lumea, pentru ca oamenii să fie mai buni între ei şi nu împotriva lui Dumnezeu, aşa prevede cuvintele curate ale Domnului. Primul lucru a fost privatizat în România este interesul naţional, pe nimic şi împotriva României în continuare.

 

Nu te certa cu prostul, fiincă are mintea odihnită şi gura mare. Puterea aparţine sufletului Dumnevoastră. Dacă nu există şi eu cred, n-am pierdut nimic. Dar dacă Dumnezeu există şi eu nu cred, atunci am pierdut totul, astfel încât suntem de degeaba pe aceste meleaguri trecătoare.

 

Doamne îţi mulţumesc pentru bunătatea Ta. Iartă-mă, te rog, pentru toate datoriile mele din trecut, în care nu am plâns. Sunt cu adevărat necunoscător pentru tot ce ai făcut pentru mine. Prima reţetă pentru fericire este, evită să meditezi prea mult asupra trecutului. Trebuie să ascultăm mai mult pe Dumnezeu, decât pe oamenii, prin multă rugăciune, fie acasă sau la Biserică.

 

Doamne Iisus Hristoase fiul lui Dumnezeu miluieşte-ne pe noi toţi păcătoşii. Dumnezeu ştie unde te afli acum şi ce planuri ai în viitor. Nu a uitat de tine şi nu te-a părăsit niciodată, deoarece tu te gândeşti la el, prin credinţă. Mă rog ca fericirea să bată la uşă ta şi ca Bunul Dumnezeu să îţi dăruiească, pace, iubire, bucuri şi multă sănătate, adică o gândire pur pozitivă care este cel mai bun medicament.

 

Doamne, ajută-mă să am încredere în Tine chiar şi atunci când drumul meu este plin de obstacole. Rănile inimei, sunt adânci şi ascunse şi ele nu suferă vindecare, ca unele ce s-au închis în durere lor oarbă, în ascunzişurilor propriei sale suferinţe. Invidiosul este duşmanul proprie sale sănătăţi sufleteşti.

 

Arta tăcerii este calea certă către marea victoriei a sufletului. Creştinismul nu e numai o afacere de duminică, ci o strădanie de toate zilele. Singura concepţie fără greşeală şi izbăvită de relativitate o are numai Dumnezeu. Absolut începutul şi finalitatea lumii. El e singurul a cărui concepţie face din haos, cosmos.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.