FĂ BINE SĂ FIE MAI BINE

Oamenii care au inimă curată, cunoştină liniştită şi face să fie mai mult bine, nesfârşite şi plăcute înaintea lui Dumnezeu, adică ajută pe oamenii care au probleme, înseamnă că se ajută pe ei, să nu fie cu probleme mai mari, deoarece este păzit cu poruncile lui Dumnezeu, şi aura lui, va fi mai bogată prin hrană spirituală din partea lui Dumnezeu.

 

Românii dacă se gândesc la Dumnezeu prin multă rugăciune, vor fi mai puternici, deoarece rugăciunea lor, este o comunicare directă prin multă rugăciune pentru Dumnezeu.

 

Oamenii consideră că viaţa dată de Dumnezeu este să fie cultivată numai pentru multă materie cenuşie şi să rănească foarte mult pe oamenii prin creerea de probleme mari, astfel încât acolo unde oameni se rănesc, miroase a ură şi multă răutate din viata lui, dar oameni care au probleme din partea oamenilor fără minte, Dumnezeu ii vindecă pe om. 

 

Hai să fim mai buni cu noi şi frumos şi mult mai bine va fi viata pentru toţi românii, deoarece România are putere deveni cel mai sfânt pământ din lume, deoarece este considerată ca este grădina Macii Domnului şi plină de minuni prin binecuvântarea lui Dumnezeu.

 

Multe lucruri pierde în viaţă oamenii care sunt răi cu ei, deoarece orice lucruri pentru care se zbate oamenii sa-r putea să fie împotriva lor, pe viitor, astfel încât recâştigatul nu mai are valoare aşa cum se reprezenta la prima vedere.

 

Oamenii răi sunt de peste 6 miliarde de oamenii, care sunt cu fără suflet şi lucrează împotriva lor şi cred că ei lucrează să ajungă în rai, deoarece nu mai au speranţă, nu mai au iubire şi multă pace din interiorul sufletului nu mai există şi sunt mai răi de cât animalele de a afară care au o cuminică cu Dumnezeu, prin multă dragoste către stăpânul care îl păzeşte.

Sunt în viată foarte multe momente în care Dumnezeu nu putea mai întâi Binele şi ulterior Răul pentru ca noi să alegem corect. Când omul are numai răutate de viată şi plină de răutate şi amanetează viata lui la satana, înseamnă că există o comunicare foarte slabă pentru Dumnezeu.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro