EXCLUSIV DESPRE CEL MAI MARE GUVERN DIN EUROPA

Exclusiv despre cel mai mare guvern din Europa, adică guvernul Ponta 3, care nu prevede măsuri economice asupra reducerii problemelor de criza financiare şi sociale, din întreaga ţara, şi care este criticat de forurile politice occidentale, cu privire la programul său de guvernare, care cere numai putere politică şi reducerea creşterii economice în zona economiei şi sociale din România. Comisia Europeană a avertizat pe Guvernul Ponta 3, care nu lucrează la rezolvarea problemelor financiare şi care se extinde pe următorii ani, prin reducerea fondurilor europene, sau reducerea de puterii politice în cadrul Parlamentului European.

 

Romania nu are democraţie economică, deoarece nu mai are de mult timp, proteste de strada, la adresa majorităţii parlamentare de la putere, care nu sunt pentru rezolvarea problemelor economice şi sociale, unde de astfel, sunt milioane de romanii cu fără locuri de munca din cauza lor, ca nu protestează împotriva guvernului care nu creează oferte de muncă prin reducerea poverii fiscale pe câmpul muncii, pentru creşterea economică pentru România. In anul 2014, au fost sub 10 de proteste de strada, la adresa guvernului ponta 3, care nu ii place de loc munca economică şi îi place multa politica pentru partidele private prin optimizarea mafiei politice de partid, la procesele de guvernare .

 

Concluziile speciale în programul politic din sub guvernul ponta 3, arată că nu are dezvoltare de infrastructurii economice, au beneficiat de o creştere economic, din creşterea poverii fiscale, care au fost introduse în cadrul economiei şi sociale, de o politică guvernamentală de cea mai slabă calitate politică din Uniunii Europene. Guvernul Ponta 3, se află la puterea legislativă în continuare, pentru fraudării alegerilor prezidenţiale din 2 şi 16 noiembrie, conform directivelor politice de la partidele private şi pline de clientelă politică de partid.

 

Eforturile economice au fost făcute de milioane de romanii cu drept de vot, cu cele mai mici venituri şi sub media pe uniunea europeană, astfel încât sectorul economic privat, să fie cu o crestere economică de sub nivelul blocului comunitar european, respectiv pentru redresarea mediului de afaceri din punctul de vedere al intreprinderilor mici şi mari autohtone şi împotriva guvernului ponta 3, care este cel mai mare producător de taxe şi impozite, şi care are cel mai mare număr de vânzarea sclavilor pe cea mai ieftină muncă de pe câmpul muncii al Europei.

 

Regimul PSD-ului, nu a muncit la reducerea crizelor financiare, privind creşterea economică în România, care în fond, o reflectare a evoluţiei negative pentru împotriva dezvoltării de proiecte economice, din banii europeni, împotriva dezvoltării infrastructurii economice, prin zero kilometri de autostradă, împotriva infrastructurii economice şi sociale , privind modernizarea de noi spitale. 

 

Vrem progres economic din partea politicienilor, în special de la guvernare, întrucât numărul romanilor care sunt la zona sclaviei severe, să fie la sub nivelul de medie a uniunii europene, prin programe economice şi sociale, deoarece acum sunt peste 10 milioane de romanii cu drept de vot, cu salariile de mizerie şi alte milioane de romanii la zona cu fără locuri de muncă în continuare.

 

 

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro