EVENIMENTE POLITICE NOI ACUM

 

 

Candidatul pentru alegerile prezidenţiale Elena Udrea, despre ultimele manifestări politice care sunt în viata politică şi care prevede multă politică din trecut, pentru a abuza de problemele financiare ale românilor care sunt cu fără locuri de muncă acum, prin  marea adunare politică, pe banii statului roman, pentru lansare marelui candidat ai partidelor de la guvernare, care nu prevede proiecte mari de tară, şi prevede zero programe speciale economice, pentru lansarea crizei sociale care se varsă acum,  cum se varsă energie electrică, în zona economică.

 
”Bucureștiul este blocat, nu ai pe unde să te miști, străzile sunt închise pentru că domnul Ponta se lansează cu vreo 70.000 de oameni acolo. Probabil că mulți dintre ei sunt oameni care nu au locuri de muncă pentru că nu ăi sprijină nimeni să aibă un loc de muncă și au fost aduși acolo să-l aplaude pe Victor Ponta la lansare. Întrebarea pe care eu mi-o pun, de aici, din mijlocul oamenilor care muncesc din greu este costurile acestui eveniment cine le plătește? Cine plătește un eveniment cu 70.000 de oameni megalomanic la București, în care domnul Victor Ponta se lansează precum liderul nord-coreean. Nu am mai văzut așa manifestări de pe vremea lui Ceaușescu, de 23 de ani când ne strângeam cu toții la București să scriem frumos numele liderului suprem. Așa probabil și acum că cei care sunt acolo, aduși să-l aplaude pe domnul Victor Ponta vor trebui să îi satisfacă ego-ul uriaș pe care îl are”, a declarat liderul PMP.

”Să ai așa o lansare arată disprețul pe care îl ai față de oamenii așteaptă de la tine ca prim-ministru, în primul rând să generezi locuri de muncă și să guvernezi bine țara”, a completat ea.Totodată, Elena Udrea a precizat că își va face lansarea candidaturii la Sala Palatului, alături de colegi și susținători. ”Va fi o lansare rezonabilă, decentă”, a subliniat Udrea.

 

Azi, România nu prevede programe de sănătate publică, de educaţie publică, alte tipuri de programe naţionale şi seriase şi raportate la infrastructura actuală şi reală, pentru dezvoltarea economică şi justitie socială, nu sunt din partea ofertei politice ale partidelor private de la guvernare şi care îşi extinde puterea politică asupra statului român, pentru distrugerea statului de drept, şi lansarea penalilor la toate procesele de guvernare locală şi natională, împotriva tuturor romanilor, aceste sunt obiectivele majore pentru alegerile prezidenţiale din 2 şi 16 noiembrie 2014.

 

România nu are parte de schimbării politice la mai bine, atât din punctul de vedre economic şi social, deoarece clientela politică de partide, este mai mare de cât rezolvarea tuturor problemelor mari din toată zona infrastructurii economice, astfel încât toate partidele private de doi lei, vin din nou în continuare la alegerile prezidentiale, pentru a distruge pe poporul român şi a vinde ce a mai rămas de privatizat din economia statului român, pentru creşterea şomajului în zona tinerii romanii şi pentru creerea sărăciei masive.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor