#EuropeanParliamentCristian Preda s-ar întoarce în politica românească

 

Eurodeputatul Cristian Preda declară, într-un interviu acordat Revistei 22, că se gândește să se implice în politica de acasă.

”Mă bate gândul să nu mai candidez la alegerile europene, ci să mă implic în politica de acasă. Așa cum m-am întors la București după ce mi-am luat doctoratul, pentru a folosi în patrie ce învățasem la Paris, tot așa mă tentează acum să investesc experiența de la Bruxelles și Strasbourg în politica românească. Mulți vor să plece, eu vreau să mă întorc”, a declarat Cristian Preda într-un interviu acorda Revistei 22.

Întrebat cum își explică faptul că PSD își menține o cotă destul de ridicată în sondaje, iar Dragnea continuă să conducă autocratic PSD, deși nemulțumirea este în creștere, Cristian Preda spune că opoziția e ”vraiște”.

”Nemulțumirea nu e capitalizată politic, fiindcă opoziția e vraiște. PNL e arogant, USR a rămas antisistem, deși e în Parlament, PMP urmează umorile fostului președinte Băsescu, iar Cioloș apare și dispare la fiecare două luni. Nici președintele nu pare interesat să folosească nemulțumirea față de PSD pentru a întări opoziția și uneori nu e clar nici măcar dacă vrea s-o exploateze în interes propriu”, a explicat Preda. Ar putea fi o oferta politica pentru alegerile fundamentale din anul viitor, deoarece dreapta politica nu are de loc lider politic si o miscare politica serioasa, pentru a da de la guvernare cat mai repede toate bolile si ciumele rosiei si galbe, care astfel protesteaza impotriva sistemului politic la Romania si pentru desfiintarii pensiilor sociale si zero reformele sociale la nivelul anului 2019.

Interviul integral, pe https://revista22.ro.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !