EU TREC PRIN TINE CU CUVINTE FOARTE DE CALITATE

Eu trec prin tine cu cuvintele foarte de calitate, astfel ca noi să fim mai buni cu noi de acum încolo. Un medic bun poate vindeca orice  durere fizică, dar durerea sufletului poate fi vindecată doar de Dumnezeu. Când iubeşti pe cineva, îl iei în întregime, cu toate legăturile, cu toate obligaţiile lui. Îi iei povestea,, trecutului şi prezentului- Iei totul sau nimic.

 

Lumea e plină de oamenii falşi. Să nu ai încredere în oricine. Să aveţi încredere în Dumnezeu cel bun, viu şi puternic- Încercările sunt urmate de bucurii duhovniceşti. Să nu va tulburaţi la inimă şi să nu va cuprindă teama, fiindcă Dumnezeu este cu voi. Mă, voi vreţi ca Dumnezeu să asculte de voi şi nu voi de El. Nu căzătura în bine reprezintă eşecul, ci faptul că refuzi să te ridici.

 

De fiecare dată când te plângi de viaţă ta, gândeşte-te că există oameni care ar da orice să mai trăiască câteva zile în plus. Apreciază ce al, fii recunoscător şi nu te mai plânge. Fii fericit când Dumnezeu îţi răspunde la rugăciuni. Dar fii mai fericit când Dumnezeu te transformă în răspunsul la rugăciunea altcuiva. Adevarul este fiinţă vie. Iniţiativa omului spre adevăr tot Dumnezeu o trăieşte.

 

Să nu depinzi prea mult de cineva în viaţă asta. Chiar şi umbra ta te părăseşte când eşti în întuneric. Fă bine de câte ori poţi. Chiar dacă primeşti rău, tu fă bine. Cel puţin în inima ta ai satisfacţia că nu eşti ca cei lalţi. Nu uita că rău poate face, oricine, binele doar anumite persoane au privilegiul. Dacă nu este iubire, totul este un chin. Eterna sursă a tuturor spaimelor, a tuturor orbilor, a tuturor răutăţilor al omului.

 

 

Viaţa e o luptă continuă e azi, suferi, te ridici. Important nu este să învingi, ci să te ridici de fiecare dată şi să arăţi că nu poţi fi înfrânt. Roagă-te ca Domnul să se sălăsluiasca în inima ta. Atunci ca se va umple de o mare bucurie şi nici o durere nu va fi în sare să o tulbure.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!