EU STIU , CINE, DAR NU SPUN

PNL care nu are cum sa fie alternativa si sa se consolideze mai repede pentru putere si asa ar trebui? a ramsa pe langa Guvernare , intrucat PNL si liderii de partidelor de dreapta. mu au de loc o ideologie politica de atragerea partidelor de dreapta spre mai mare bloc politic in Romania. Discursurile pline cu jigniri si astfel de politica proasta, va duce marele partid PNL la sub 10 la suta, la toate alegerile viitoare.

PNL sA VINA cu departamentul de politicii publice si modelarea unui Program de guvernare, nu poate sa vina PNL si alte partide politice dupa alegerile europene, la guvernare, pentru alegerile sunt pentru ParLAMENTUL European.

Romania, in continoare nu va avea un Guvern al PNL, nu numai ca nu or liderii PNL, dar nu au figuri politice de loc noi.PNL lasa tot mai mine PSD sa asigure o mai buna guvernare , si dupa alegerile europene in 22 mai 2019. In contextul europene si asupra caruie se naste o serii de lozinci si slogane tot mai semnificative din punctul de vedere politic, avem de a face cu cea mai prosta politica romanesca. PNL a pirdut cu peste 80 la suta, din electoruatul cu drept de vot, iar PSD nu a pierdut mai mult de cat PNL, are inca mari probleme despre lipsa de onorarea promisiunilor electorale care inca nu sunt livrate la schimb, dar ar o guvernare mai stabila, si eficienta .

Astfel, tottodata ne reservam dreptul sa cerem mai multe documente si strategii electorale de la totale partidele politice, in baza legii 54/2003, 544/2001.noi stim ca avem alegerile europene in doar doua luni, ieri, liderii PNL, au venit cu temele politice ne facut pentru campania electorala .

Nu avem oamenii politici care sa fie desptepti si sunt impostori, au pus pe toti primarii corupti sa isi etaleze coruptia ordinara, si care natiunea iar pierde din cauza mult zgomot su multe ciume ordinare si infecte pe masa de guvernare. Boala cronica ordinara, este falimentul milioanelor de romani care nu au nicio sursa de venit, iar economia nationala putreda in crizele sociale si epidemii de ciume politice. Avem 23 de partide politice si 7 candidati inscrisi oficial la alegerile europene , vor raspune pentru cauzarea falimentului politic din sistemul politic si mai ales degradarea clasei de mijloc , care nu vine de loc la vot sa voteze toate ciumele penale si ordinare de pline de partide corupte si infecte si rupte de cursul democratiei liberale.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro