ESTE VREMEA CA PROCURORII SA INTERVINA SI SA IASA IN CALE

 

Este vremea ca procurorii si procurorul general sa ne iasa in cale si sa intervina impotriva furtul intelectual si cel automat din softul alegerilor electorale cu privire la organizarea unui referendum dupa mai bine 20 de ani. Nu exista niciun motiv ca PSD-ALDE, si vicieprimarii si primarii sa protesteze impotriva referendumului care este ocrotit de Drepturilor Omului, la art.16.Intervina in forta in alte proteste de manipulare si aranjamente politice de spalarea creierilor si mai ales multe culise in spatele usilor ai  gruprurilor parlamentare din Camera Deputatilor. Care au ceva cu publicul ortodox , iar timpul ca nu exista mai mult rau de cat se baga in gura si de cat se scoate din gura, a devenit o majoritate politica artificiala, care conduce Romania de mai bine 23 de ani.

Daca exista o majoritate ortodoxa sa decida spre binele lor pentru ca femeile sa devina o uniune seculara intre soti  astfel incat a fpst intemeiata ca o celula de baza de intemeierea casei, acestia vine in contextul protectiei legislative. Legislatia Din Romania, nu perimite ca doua persoane de acelesi sex, sa adopte copiii si sa creasca copii, astfel nu este cazul sa fie permis ca organele politice sa faca o guvernare slaba si sa fure dreptul la vot ale alegatorilor.

In concluzie, nu putem sa separam barbatii sa mearga numai ci transportul in comun dedicat exclusiv pentru barabtii, iar femeile sa nu poata urca cu tarnsport in comun unde se urca numai barbatii.  In cauzul ca nu exista locurile suficiente la construirea de case sociale pentru familile ortodoxe , sa fie separate de catre o cununie si exista focare de vulnerabilitate meschine tot mai pertinete si sa faca pe orfanii Romaniei, sa se ocupe de exploatarea corpurilor, violuri la varste destul de mici, si milioane de avorturi ce sunt tolerate de o societate inchisa la culoare, care nu prea are prea multe de cerut de la viata. Departamentele de Justitiei din Romania, trebuie sa lucreze in raportul extern al Drepturilor Omului, intruct este acesta o inititativa cetateaseasca ortodoxa cu conotatii politice actuale, si este un demers popular de peste 3 ani, care Biserica Ortodoxa a cazut intr-o groapa politica plina de minzerie si pornografia de comunicare politica ce is doreste sa transforme milioane de romani in sclavii de la lozurile de plic.

Statul de drept si Drepturile Omului, sa monitorizeze toate voturile si sa fie foarte atent pe toata durata de timp si sub canalurile de comunicare cum se organizaeaza furtul referendumului in forma calificata si continua,in data 6-7 octombrie 2018, de catre o majoritate parlamentara lenesa, dezbinata, manipulatoare, lipsita de credibilitate politic in valorificarea creditelor politice si mai ales nu are si nu isi doreste un proiect de tara la 100 de ani, de la formarea Statului al democartiei politice si construirea statului roman. Faptul ca se doreste tot mai mult caz de necaz,  sa se faca uz de discriminare cu doua fete la speciile masculine mai ales ca sunt bolnave si mai cu seama cu florile sunt condamnate de faca milioane de avorturi la fara numar, este o problema domesctica a sferie politice, si care nu se apleca de loc pentru a mai reduce din milioanele de avorturi comise impotriva umanitatii.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor