ESTE TIMPUL SA OFERIM O ALTERNATIVA SA FIE MAI NOU

Este timpul sa oferim o alternativa mai buna si plus un nou guvern mai serios si sa fie de privatizat fractiunilor penalilor ai opozitiei impotriva undelor legislative periculoase si nocive pe care guvernul le capata tot mai mult prin zero guvernare. Guvernul nu trebuie sa fie mai presus de lege si sa nu promoveze . Destabilizarea cresterii economice, cresterii nivelului de trai si infrastructura si altele , nu se ocupa acum cu o majoritatea parlamentara calificata.

Il chem sa dea socoteala in Adunarea Generala de la ONU, cum nu respecta niciun tratat si mai ales promoveaza legile penalilor in arcul majoritatea parlamentara, si care pledeaza ca nu vrea sa mearga mai departe spre Consiliul Uniunii Europene in anul 2019, astfel incat sa fii fiii penalilor nu este un eveniment. Sa stabileasca de comun de acord cu toti actorii retele de infractorii pe la functii publice si bombe penale in viata sistemului judiciar , Guvernul si Guvernarea este tot mai lipsita de prosperitate si are in meniu de zi, numai cozi de topoare ce se ridica vocea in Parlamentului in Parlament, ca nu vrea sa faca nimic pentru milioane de romani in continuare.

Asa arata, peisajul politic al sistemului politic romanesc in zile de azi, agenda publica nu este d eloc interesata decat sa mai loveasca si sa umilieasca pe Romania si sa mai plece milioane d eromani la sters pe toti bartanii Uniunii Europene. Animalele Politice au mai multe privilegii si este clar , ca nu vor deca t sa traiasca ca scroafele penale.

Ce reprezinta reprezinta unele lovituri paramilitare ale penalilor, din fractiunii elevantilor de opozitei maschine si care vor ei sa dea ei guvernul lor si care intaresc institutia penala  sa ramana tot timpul in serviciul public, petru ca nu are cine sa semneze  si sa mai voteze pe liste. Despre opizitia parlamentara si politica devine o cutie mica si care trebuie livrata catre PSD-ului, neproductaiva si ne sustenabila, altfel nu este de loc in stare sa produca un program de guvernare si o noua echipa guvernamentala. Se vede ca nu este pregatita de guvernare decat pe card  si sub fustele PSD-ului si  ALDE.

Transformarea romanilor in sclavii europenizarea au fost dat ieri, si a devenit lege, dupa ce votul pentru legile statului de drept a fost pentru scoaterea Romaniei din Uniunea Europeana. Votul este un instrument politic si se refera pentru toata lumea. Fundamentarea guvernarii in actele legislative plus un guvern carpit din carpicii. Romanii de egalitatea de sex si de gen, cultura, a pierdut contractul cu actorii politici si mai ales cu companiile politice actuale. Creionarea si corectarea legilor pe Justitiei nu trebuiea sa devina un paravan de reducerea in continuare de fondurilor europene si cresterea saraciei in randul copiilor , tinerii si alte grupuri sociale. Conflictul cu Uniunea Europeana din  Partea Ciulama penalilor de culoare rosiei se extinde si mai ales cand nu vrea sa respecte de loc tratatele de aderarea la Uniunea Europeana, care a fost extrem de prost negociate si introduce bolii penalilor sa fie o alternativa politica veritabile. Buna guvernare a guvernului este tot mai proasta privind protestele masive adresate impotriva Programului lor de Guvernare, care nu livreaza nimic spre beneficiarii.

Si, desigur, sa avem un guvern atat de nesemnificativ si care nu poate sa lupte la guvernare , pentru cele mai importante proiecte regionale, si protesteaz atot mia agresiv, al proiectele spitalele regionale, la investitorii, si mai ales sa nu fie de loc pe piata muncii locuri noi de munca decente pentru angajatii, pentru ca nivelul de trai sa fie la cel mai mica rata de credit euro. Angajatii romani au nevoie de lefuri de peste 200o de euro in anul 2019, sa fie introdusa in legea de Asistentei Sociala.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !