ESTE NEVOIE DE UN GUVERN NOU CÂT MAI SERIOS

 

Un nou guvern o nouă viziune politică curată în România, este foarte bine, întrucât guvernul Ponta 3, nu a guvernat şi în schimb a produs multă recesiune economică şi de stângă, cu extinderea pentru anul viitor, deoarece se declară că este de stângă, dar de fapt şi de drept, este împotriva economiei de centru-dreapta. România are nevoie de un nou Executiv, care să fie prieten cu mediul de afaceri, şi care să aducă măsuri economice şi sociale, pentru combaterea recesiuni economice din partea programul de guvernare al Guvernului Ponta de marele PSD.

 

Credem că se poate forma un Guvern după modelul Germaniei, cât se poate de repede cu putinţă şi să prevadă stabilitate economică şi sustenabilă, prin noului bugetului de stat din anul 2015, să coopteze o serie mare de măsuri economice alternative, deoarece acum România se află în cea mai mare recesiune economică şi care reduce milioane de locuri de muncă, care sunt serioase plătite şi program bun de muncă.

Alegerea noi politice de guvernare, trebuie să pledeze pentru cea mai mare paletă de noi măsuri economice şi un nou program de guvernare, care să aibă viziune financiară şi sociale, de care are nevoie România pentru românii de mult timp. Căderea economică şi în anul 2014, a fost programată de Guvernul PSD, pentru ca milioane de românii cu drept de vot, să fie cu fără locuri de muncă, în tara noastră, şi să lucreze peste hotare şi să fie reduse drepturile electorale, de vota în anul curent, pentru altfel de politică.

 

Regimul PSD, în cei 25 de ani, a obţinut pentru România cel mai slab prestigiu, cu cele mai multe măsuri de austeritate, şi cu plecarea milioanele de românii din România, pentru că programele sale de guvernare, nu au fost lansate la forma de guvernare economică, prin lipsa de creerea de milioane de locuri de muncă, în continuare. Instituţiile statului fiind politizate foarte agresiv din punctul de vedere politic, care au adus la anumite insituţii ale statului român, numai instabilitate de funcţionare, şi nu a pus bazele dezvoltării statului de drept mai modern, pentru atragerea de investitorii străini care să respecte demnitatea românului la muncă normală.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???