ESTE NEVOIE DE CEVA BUN LA GUVERNARE

 

România are nevoie pentru românii de puterea economică, astfel încât romanii să fie cu un popor care se lansează la nivelul puterilor occidentale, cu cele mai înalte alternative economice în toată România. Peste 6,3 milioane de românii au votat în masa pentru plecarea guvernului Ponta 3, de la guvernarea executivă, de unde a venit, deoarece România nu mai are nevoie de mult timp de guvernarea şi politică din sub regimului PSD.

 

Având în vedere că românii au votat masiv în schimbare de urgenta a Guvernului actual, privind cea mai slabă guvernare economică din istoria României. România are nevoie de cele mai mari schimbării politice din partea anului politic 2014, care să ducă la puterea românilor, guvernarea oamenilor şi nu un guvern care este lansată din cea mai mare adunătură de penale şi care sunt cu dosare penale pentru corupţie, în formă calificată.

 

România a avansat foarte mult în politică, trebuie să fie cu cele mai importante viziunii politice şi economice de lungă durată, care economia să fie reformată sub bagheta noului presedintele al României, care inspiră încredere politică de înaltă calitate şi sigură. Alegerile prezidenţiale din 16 noiembrie 2014, a adus României un nou presedinte de care avem nevoie de mult timp România tuturor românilor, deoarece noul sef de stat, nu prevede structurii politice sau clanuri politice care să fie cu probleme penale.

 

 

Reforma politică trebuie făcută prin plecarea Guvernului Ponta 3, care şi-a bătut joc de românii din diaspora, pentru că aveau altă putere politică, de cât cea de la guvernare. Guvernul Ponta 3, a organizat cel mai prost alegerile fundamentale, din 2 şi 16 noiembrie 2014, care trebuie să plece de la guvernare, pentru că nu lucrează la interesele şi problemele reale ale poporului roman, în continuare. Actuala majoritate parlamentară, trebuie să desemneze un nou Guvern, astfel încât noul Guvern să facă muncă economică mai mare şi astfel de politică pentru românii.

 

 

Schimbarea politică este foarte puternică şi a început în cadrul clasei politice în România, deoarece noul presedintele ales de poporul român, prevede stabilitate politică prin România lucrurilor bune trebuie făcute, astfel dacă actuala majoritate parlamentară nu lucrează la realitatea tuturor problemelor şi care prevede infrastructura economică, va fi demis la viitoarele alegeri, deoarece nu sunt nimeni în actuala politică şi în fata românilor.

 

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.