ESTE NEVOIE DE ALTERNATIVE ECONOMICE CÂT MAI MARI

Este nevoie de alternative economice cât mai mari pentru perioada următoare din partea alegerilor europene din 25 mai 2014, pentru ca românii cu drept de vot, să fie cu alternative politice şi sociale, din partea partidelor politice şi parlamentare, care ar putea aduce în România mai muţi bani europenei pentru toţi romanii din ţara lor mamă şi tată.

România are nevoie de proiecte europene şi economice, care să fie raportate la infrastructura economică şi la toate problemele mari financiare din viaţa românilor, de aceea sunt alegerile europene care să prevadă oferte politice şi programe economice de înaltă calitate şi sigure, pentru următorii cinci ani, de ridicarea României din sărăciei severe, şi să fie la nivelul tuturor statelor membre ale Uniunii Europene.

 

Ofertele politice de la PMP, prevede mai mulţi bani europeni pentru cele mai importante domenii din România, precum agricultura din România să fie mai modernă şi producătoare de noi creşterii economice şi care ar putea asigura noi avantaje economice şi sociale pentru toate domeniile economice şi sociale, pentru a contribui la dezvoltarea creşterii economice din Uniunea Europeană, să fie mai bine pentru toată lumea.

Peste 30 de candidaţii ai PMP-ului, la alegerile europene din 25 mai 2014, vor avea noi oferte legislative europene, prin sprijinirea a educaţiei şi protecţiei sociale prin intermediul fondurilor structurale şi de coeziune, care v-a avea la bază dezvoltarea resurselor umane la un număr mai mare de oameni din regiuni şi grupuri defavorizate de către societate.

Obiectivele majore ale viitorului Parlament se va negocia că proiectele europene să fie mai de calitate şi cu accent pe dezvoltarea economiei şi sociale, în rândul europenilor românii, care să fie din ieşirea României din zona sărăciei şi corupţiei severe, care prevede noi contacte economice de la marile puteri ale lumii.

Guvernul PSD, au deschis alte noi investiţii străine, prin reducerea poverii fiscale la nivelul de 55 la sută, din anului curent, pentru relansarea dezvoltării infrastructurii economice şi pentru modernizarea creşterii economice şi sociale, care prevede noi oferte de muncă din partea mediului de afaceri, şi o economiei de bună calitate în România.

Romania va fi reprezentată din toate punctele de vedere politice externe, în noul Parlament European, dacă romanii cu drept de vot, vor veni la urne la vot, în număr mai mare pentru ei, deoarece este foarte important pentru a trimite în PE, oameni care să vă reprezinte atât pe dumneavoastră cât şi interesele României, pentru a fi mai bine din toate punctele de vedere economice.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor