ESTE MAI IMPORTANT LUPTA POLITICA DE CAT LA GUVERNARE

 

Drumul României nu prevede spre guvernare să fie cu program solide de investitii şi de creerea de milioane de locuri de muncă, pentru zona tinerii români, care nu au niciun loc de muncă şi nici bani de mancare, deoarece guvernarea baronilor din guvernare personală, aduce programe de dezvoltarea săraciei şi corupţie, drept model de guvernare în anul 2015. Drumul spre guvernare trece pentru PSD-PC,PRL si CU partide şi alte partide de 2 lei,  pe soselele pline cu fara programe de dezvoltarea infrastructurii economice şi sociale, în toate cele sapte regiuni ale României. 

 

Pentru cel mai producător guvern prin indexarea poverilor fiscale la fara număr, este mai important lupta politică prin DNA, pentru a nu munci DNA, pentru combaterea corupţie şi abolirea sclaviei severe, care se manifestă acum în viata milioanelor de românii cu drept de vot, care nu au putere de comunicare să vorbească cu organele din  mass-media. Drumul spre guvernare al guvernului Ponta 4, a fost jos taxele şi impozitele mari şi creerea de locuri de muncă, de care sunt nevoie acum în România, dar promisiunile electorale, nu au fost onorate nici pana în anul curent, de sub 10 la sută, adică sa creeze masurile legislative, şi singurele locurile de muncă au fost create pentru cea mai mare clientelă  politică, de numai politică de grupuri de interese ale  partidele private.

 

Lupta politica este de multe ori deasupra interesului cetatenilor obisnuiti. Astfel, pentru unii lideri politici, rafuiala cu adversarul conteaza mai mult decat finalizarea unor proiecte de interes public. Pentru Guvernul Ponta, care are guvernarea cea mai mare de clientelă politică, nu prevede în anul 2015, decât lupta politică cu liderii politice din zona politică de centru-dreapta, nu pentru a guverna tara prin programe de investitii solide, şi pentru clientela politică de partidele private, să fie modelul de guvernare al celui mai mare guvern corupt  din Uniunea Europeană.

 

 

Deci România este singura tara din Uniunea Europeană, care din cauza Guvernului Ponta 4, nu are programe de dezvoltarea infrastructurii economice în mediul rural şi urban, în continuare. De astfel, cresterea economică este la nivelul politicienilor de slabă factură economică de guvernare. Nu sunt autostrazi, nu sunt locuri de muncă,pentru tinerii români, nu sunt resurse financiare pentru cresterea ai nivelului de trai, deci economia nu produce nimic bun pentru milioane de românii din toată România.

 

 

Ultimele zile au adus o serie de atacuri in presa, potrivit carora ca guvernul Ponta 4, nu trebuie schimba din cauza că nu este suficienta majoritate parlamentară, în cadrul Parlamentului, şi pentru asta Guvernul Ponta 4, trebuie să stea la guvernarea baronilor la căldurică, fară să producă masurile de dezvoltarea de care sunt nevoie la cresterea economică şi indexării veniturilor ale românilor, care sunt la cel mai mic nivel din lume.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro