ESTE CLAR CĂ ESTE NEVOIE DE ALTĂ POLITICĂ ÎN ROMÂNIA

 

Este clar că este nevoie de altă politică în România, având în vedere că politica de stânga, nu este reformată la realitatea politică actuală şi care dorea să se extindă, la toate drepturile politice pe lângă problemele reale şi sustenabile ale poporului român. PSD fiind cel mai mare partid politic din Romania cu cele mai multe organe de partid, au pierdut alegerile prezidentiale din 16 noiembrie 2014, din cauza lor şi nu din cauza romanilor, deoarece romanii nu au mai vrut să dea toată puterea unei singur partid, care nu prevede programe economice de tara şi moderne.

 

România a spus în anul 2014, la alegerilor prezidenţiale din anul curent, prin vocea celor 6 milioane de românii cu drept de vot, că este momentul să vină altă nouă politică şi mai modernă în întreaga tară, deoarece politica de la guvernare şi politică ale PSD-ului, sunt foarte vechi şi foarte uzate, care afectează masiv politică internă , asupra politicii externe şi care au caracter de reducerea investitiilor străine în economia din România, care comunică cu economile Uniunii Europene.

 

Klaus Johannis a ajuns la putere, deoarece a promis altă politică şi altă Românie, una normală, astfel Johannis fiind noul reprezentatul cel mai firesc a ideilor, dorinţelor şi nevoilor celor mai actuale. Venirea lui Klaus la putere nu înseamnă venirea la putere a unui om, ci unei întreg popor, deoarece românii au mai multă încredere în politica de dreaptă, fătă de politica lui Victor Ponta, care nu reprezintă prea  nimic.

 

 

România occidentală şi pro investitiilor străine în zona economică pentru infrastructură modernă şi nouă, nu poate funcţion fără statul de drept cu adevărat independent, adică clientela politică din partidele astea, şi pline de politicieni cu dosare penale pentru corupţie, să plătească pentru subminarea întregii economiei româneşti, şi vânzarea de milioane de românii la zona sclaviei severă, în formă de multiple severe.

 

Este foarte clar că Guvernul Ponta 3, n-are politică economică de la nivelul anilor 2014, pentru anul viitor, astfel încât noul presedinte al României, să declare în Parlament sau să impună guvernului actual, să lucreze la modernizarea bugetului de stat, după modelul Germaniei, care prevede mega investitii în zona economică, care înseamnă locuri de muncă şi o crestere economică la nivelul oamenilor. Dacă guvernul PSD, nu prevede milioane de locuri de muncă, să fie demis sau amendat în parlament, asa cum îşi bate joc de viata milioanelor de românii.

 

 

 

 

ZiarulViitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “ESTE CLAR CĂ ESTE NEVOIE DE ALTĂ POLITICĂ ÎN ROMÂNIA”

  1. Foarte adevarat! spune:

    Klaus Johannis a ajuns la putere, deoarece a promis altă politică şi altă Românie, una normală, astfel Johannis fiind noul reprezentatul cel mai firesc a ideilor, dorinţelor şi nevoilor celor mai actuale. Venirea lui Klaus la putere nu înseamnă venirea la putere a unui om, ci unei întreg popor, deoarece românii au mai multă încredere în politica de dreaptă, fătă de politica lui Victor Ponta, care nu reprezintă prea nimic.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.