ELENA UDREA, DĂ CU TOT GUVERNUL PONTA 2, DE PĂMÂNT ÎN CONTINUARE

Deputatul de Ion Creangă şi Roman PDL Elena Udrea a criticat foarte dur, pe regimul USL, cu lansarea de noi taxe în anul viitor, precum majorarea cu şapte centi a accizelor la carburanţi, afirmând ca liderii Uniunii strâng bani pentru anul electoral 2014. În România sunt programate cele mai importante alegeri electorale, pentru anul 2014, unde sunt aşteptaţi să vine peste 20 de milioane de alegători la urnele de votare, pentru cele peste 18000 de Secţii de votare de pe teritoriul Uniunii Europene, pentru alegerile europene şi prezidenţiale din anul viitor.

„O atata minciuna şi atata incompetenta cât e la USL nu am văzut niciodata. S-au încurcat în propriile minciuni. Strâng banii acestia – este evident – pentru că este an electoral şi au crescut bugetul care se aloca primariilor pentru ca au nevoie de primari în campaniile din iunie şi din decembrie 2014.

(…) Acesti sapte eurocenti pe care îi pun ei la benzină sunt pentru campania electorala din anul 2014”, a spus Udrea, marţi seara, într-o intervenţie telefonica pentru B1 Tv.

De asemenea, cel mai prezent lider la adresa organelor legislative şi excutive ale USL’ului, a mai spus ca nu s-au început lucrari noi, în anul 2013, iar în vremea Guvernului Emil Boc s-au încheiat peste 90 la sută, dintre toate lucrările începute anterior de celelalte guverne, fie de la PSD sau PNL, iar acum au blocat toate lucrările de dezvoltare economice şi sociale ale României în prezent, din fondurile europene, care sunt banii europeni din porţia României. Nu în ultimul rând, Elena Udrea le-a recomandat guvernanţilor să folosească banii din fondurile europene.

„Domnul Dragnea, ca sa îşi poată finanţa propriii primari, a adus în Ministerul Dezvoltării un program nou prin care iarăşi se deschid lucrări de drumuri, lucrări de apa-canalizare, lucrări de infrastructura sociala, dar numai acolo unde are USL interes”, a menţionat deputatul PDL, care a acuzat USL şi că a abandonat toate şantierele pe care guvernarea Boc nu a reuşit să le inchida.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

One Response to “ELENA UDREA, DĂ CU TOT GUVERNUL PONTA 2, DE PĂMÂNT ÎN CONTINUARE”

  1. Felicitari pentru articol deosebit ce contine trebuinta de grija. spune:

    Deosebit acest pont, sunt fericit ca l-am remarcat si invatat. Felicitari pentru articol deosebit ce contine trebuinta de grija.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro