ELEAN UDREA SI -A LANSAT PROGRAMUL ELECTORAL

Candidatul PMP pentru alegerile fundamentale din acest an politic foarte mare îşi prezintă viziunea politică de ridicarea României din zona recesiunii economice şi sociale. Economia românească se află în cea mai mare recesiune economică, şi care având un guvern de rea credintă şi cu fără viziune economică, şi format de clientela politică de partide, pentru a distruge aceasta ţara, şi de promovarea foamete şi sclaviei severe, la milioane de persoane din toată România.

Economia românească în scădere masivă de milioane de noi locuri de muncă şi al nivelului de trai, care de astfel românii au nevoie de un guvern nou care să creeze locuri de muncă de înaltă calitate şi bine plătite, în conformitate cu pregătirea profesională, care a fost investită de statul român,  pentru firul ierbii. România nu mai are nevoie de guvernul Ponta 3, care nu guvernează această tara, pe drumul modernizării şi dezvoltare crestere economică şi generarea de locuri de muncă, în viata României.

România tuturor romanilor are nevoie din partea alegerilor prezidenţiale din 2 şi 16 noiembrie în anul 2014, de un nou guvern care să fie guvernul al oamenilor şi nu guvernul al partidelor private şi pline de clientelă politică de partid, care i-au transformă pe milioane de romanii cu drept de vot, sclavii ai partidelor private, care sunt din punctul de vedere politic de cea mai slaba calitate politică şi economică, deoarece nu au programe mari de extinderea şi modernizării infrastructurii economice, pentru crestere economică de bună calitate şi cu accent pe crestere nivelului de tari.

Minciunile guvernului socialist ai PSD-ului, de doi ani de guvernare locală şi natională, sunt următoarele: Prosperitatea pentru romanii cu drept de vot, adică România din nou în cea mai mare recesiune economică şi cu scăderea veniturile la sub media pe uniunii europene. Un milion de locuri de muncă, peste 10  milioane de romanii care sunt pe drumuri cu fara locuri de muncă, pentru anul 2014. 10 miliarde de euro, în dezvoltarea infrastructurii economice, prevede reducerea masivă ale tuturor investitilor publice şi private cu peste 70 la sută. Reducerea absorbţie fondurilor europene cu peste 70 la sută, care confirmă recesiunea economică şi socială, din  piaţa economică românească.

Peste 1000 de kilometri de autostradă europeană la nivel local şi national, prevede zero kilometri de autostrăzi sub marele guvern al PSD-ului de la guvernarea comună. Credite mai ieftine pentru IMM-urile mici şi mijlocie, sunt cu peste 50-000 de firme comerciale, radiate din zona economică, din cauza că guvernarea PSD, a fost cel mai mare producător de poverii fiscale foarte accelerate şi dezvoltarea somajului în special pe zona tinerii romanii, să plece mai repede din tara lor mama si tata, şi să nu creeze viitorul în România, pentru tara care l-e dat o educaţie bună şi care rămâne cu ea toată viata.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro