EGALITATEA , LIBERTATE SI DREPTATE IN APARAREA DREPTRUILOR OMULUI

EgAlitatea de gen, si existenta dreptruilor omului, prin libertate si expresii de exprimare. Lipsa unei cutume ale existenta politica buna de guverare duce la imunitatea prostilor.

Sistemul politic din România 1989-2019 este unule dintre cele mai slabe sistem politice sub dezvoltate, aceasta fiind și apanajul elitelor politice care reprezinta clientelismul și cutuma de valori și norme de penale și ordinare. Curentul politic pentru care se lupta toate partidele și care se manifesta cu fără ideologii politice, sunt vorbe goale și fără acoperire. Viziunea politica din România este tot mai zero, a fost ireversibil sa ai dea face cu ceva modern și constructiv în arena politica interna.

Au fost foarte mult guverne și alianțe politice post decembrist au guvernat în numele partidelor politice și în aspectele politice ale liderii politici penali. De asemenea, avem de face cu discriminare și discriminării de venit și de clasa sociala, opresiunii tot mai grave ale instituțiilor de forța ce devin sclave ale unor repere politice imorale. Politica din România a pierdut lupta continua pentru drepturilor omului și nu se angajează de loc în apărarea și asigurarea acestor drepturi politici și civile. Populația ROMÂNIEI este tot mai mica și numărul avorturi la cerere, au crescut la regim de guvernare de persoane la milioane de cazuri. România este și, deși un stat membru al Uniunii Europene, adora prostia și dezideratul politic cel mai ieftin . Indiferent cine vine la guvernare , care nu este pentru poporul, iar politic, a dat naștere unei lupte aprinse intre regiunile tari. Astfel, pe de o partea, romanii sunt stăpâni ai sclavilor și adera tot mai mult la Sclavia moderna, fiind singura lor vigu, iar spitalele de nebuni au fost create pentru laboratoare de programe politice de guvernare. Conflictele intre milioane de romani sunt tot mai aprinse și ura și dezbinarea și minciuna sunt valorile rasei ROMÂNIEI.

Pe de alta parte, romanii trebuie sa muncească mai mult și drept pentru demnitatea și independenta tarii fata de tarile colonialismului economiei externe. Fie ca nu ai libertate omului care se naște din drepturile naturale ale omului, fie condamnabil sa fie liber, și sa gândești corect, fiind o manifestare în propria prezenta a securității materiale, a lipsei de caracter și corectitudine, și milenare. Bunurile materiale sunt la moda și sunt cezura în capul unor liderii politici sau sociale nenecesare dezvoltării cultului personalității. Abuzurile grave în mod direct cu slabe legii ordinare și lipsite de umanitate , au fost defapt cimentate în ordinea puterii ciumelor sa fie lipsita de egalitatea de șanse, egalitatea în drepturi și penalii și cumele roșiei sa fie mai presus de cât legea . Contractul social trebuie introdus ca o forma de securitate sociala . Nu se poate sa ai în anul 2019, milioane de romani cu zero surse de venit, România în anul 2019, va deveni o târa cu fără putere de munca și activ pe piața propriei politica interna. Romanul a devenit stăpân-sclav, fiind o valoare politica care digerează prea des pe șteampul conducător, prin patul Carei părea nu o apreciază modelu de roman din tara lui. Lipsa de independenta economica și protecție sociala și spitale moderne îngrădește dreptul ROMÂNIEI de avea milioane de romani moderni. Lipsa de dezvoltare economica și puterea dogmelor religioase au cerșit parcursul de guvernare, care sunt pe de poarte, foarte bune, pentru ca reprezentanții statului de drept și lipsa de independenta economica și planurile sale de târa, cât sunt de imposibile de realizat și de recunoașterea de libertatea în drepturilor omului, fiind drepturi economice, drepturi politice și drepturi sociale, valorile ale drepturilor omului.

România a ajuns sa fie în anul 2020, o târa care nu mai asigura capacitatea de apărarea și de viata decenta, astfel încât sunt milioane de romani care au o plaja a muncii unde se petrec foarte multe abuzuri în forma calificata, la exploatarea omului de către om, fiind dat materia de producției toată spre export. Combinația penala și existenta unor rădăcinii periculoase, România dezvolta propice ei corp de aline rare și suferința domestica.

România este un teritoriul sacru și care ar trebuie sa fie proprietatea oamenilor, o rea retea de rudenie intre cei care construise și muncesc în aceasta târa.România sunt forma politica europeana , din disperare de cauza, ca nu mai poate sa genereze alte proiecte de târa, sistemul politic romanesc atât poate produce, intre rasa penala și slujbe inuman , plătit tot mai prost, care, dintele cei cu aceasta competiție a distrus idea de gândire a drepturilor omului.

Putin sunt cei care au o pasivitatea echivalenta de gândire în acțiunea de a lupta pentru lupta de dreptate și dictatura  care noi sa cugetam pacea sociala și combaterea rasismului economica, discriminării sclaviei comerciale, a sărăciei masive și popularizarea minciunii și spălarea creierilor cu produse chimicale extra moderne.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor