EDIȚIA DE ASTĂZI Nicușor Dan desființează demersul Jandarmeriei: Încearcă să mute atenția opiniei publice! EXCLUSIV pe surse .ro

 

 

Deputatul Nicușor Dan a acordat miercuri o declarație pentru PSnews.ro, în care a deslușit demersul înaintat și anunțat în aceeași zi de Jandarmeria Română. Deputatul roman si de Bucuresti, este si cel mai bun parlamentar cu peste 400 de propuneri legislative si este cel mai mediator si conducator  ideii, din partea societatii civila, privind o astfel de activitate destul de bogata, prin cooperarea cu peste 10.00 de ong-uri din RomNIA. Acesta discuta, cu alegatorii  ori de cate ori are ocazia si confera conferinte de presa in platforma electronica, astfel incat retele de socializare sunt destinate pentru ,audienteta publica politic cu toti alegatorii. Multi liderii din contextul  partide parlamentare, ii insulta activitatea politica deoarece este tot mai mult prezent la toate problemele grave ale oamenilor. A mai lansat cel mai bun program, despre fara penalii pe functii publice si este fondator al platformei Romania cea mai noua cu oameni noi in viata politica, pentru alegerile locale, alegerile regionale europene, ce ar putea veni si cu alte programe politice pe viitor, pentru modernizarea infrastructurii politice si mai buna calitate politica din partea alesilor, indiferent daca este este vorba despre PSD sau PNL.

 

Amintim că Jandarmeria Română a sesizat, marți, DIICOT cu o plângere penală în care sunt acuzate fapte de împotriva ordinii constituționale în cazul protestului din 10 august, ceea ce se traduce prin faptul că în zece august s-ar fi încercat o lovitură de stat.

 

În acest context, parlamentarul a ținut să precizeze, într-o declarație exclusivă pentru PSnexs.ro, că la protestul diasporei din 10 august  Jandarmeria ”a acționat disproporționat cu lucruri care ne-au dus înapoi cu mulți ani”. Mai mult, Nicușor Dan a subliniat că prin depunerea unei plângeri penale, Jandarmeria Română ”încearcă să mute atenția opiniei publice de la subiectul adevărat”.

”În 10 august am avut o manifestație pașnică, în care Jandarmeria a acționat disproporționat cu lucruri care ne-au dus înapoi cu mulți ani. Cu agresare de jurnaliști străini, cu atacare de persoane nevinovate, folosirea de gaze în exces ș.a.m.d. Asta este realitatea. Peste această realitate încearcă să vină acum o întreagă perdea de fum care să ducă discuția în altă parte. În opinia mea, nu există niciun temei într-o astfel de cerere, dar încearcă să mute atenția opiniei publice de la subiectul adevărat”, a declarat Nicușor Dan pentru PSnews.ro.

Totodată, fostul lider al USR a ținut să precizeze că speră ca instituțiile statului să își facă datoria și să deslușească misterele din jurul manifestațiilor din 10 august.

”Eu sper ca instituțiile statului să își facă datoria și să să aflăm odată pentru totdeauna acele fapte despre care în momentul de față există opinii contradictorii, ba că prefectul a fost, ba că n-a fost în Piața Victoriei, ba că a dat un ordin verbal, ba că a dat doar un ordin scris, ba că a fost coordonat de prefect, ba că a fost coordonat de ministrul de Interne. Sunt niște lucruri pe care  organele de anchetă trebuie să le deslușească. Foarte important: atât persoane care au coordonat, cât și persoanele care în mod individual au bătut oameni nevinovați, să fie trași la răspundere, a conchis acesta.

 

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !