ECONOMIA NU PRODUCE LOCURI DE MUNCA ÎN CONTINUARE

 

Economia din România, nu produce locuri de muncă în continuare, de care sunt nevoie pentru relansarea cresterii economice şi sociale, deoarece sunt foarte multe măsuri legislative, împotriva ritmul cresterii de noi oferte de muncă, de care are nevoie România. Prea multe taxe şi impozite, sunt în cadrul economiei, care nu aduce prosperitate economică şi aduce multă sclavie şi coruptie în zona mediului de afaceri.

 

România este singura tara din conceptul Uniunii Europene, care prevede milioane de persoane cu fara o sursă de venit şi care Guvernul este pasiv, asupra milioanelor de probleme financiare, care lansează alte probleme în zona economică. Guvernul al majoritatii parlamentare, nu comunică de loc cu dezvoltarea investitiilor în zona infrastructurii economice, pentru deschiderea de noi investitii in zona economică, pentru creerea de oferte de muncă, şi pentru dezvoltarea cresterii economice sau pentru indexarea veniturilor ale românilor, care nu au mai fost majoritate din prin anii 1989.

 

Lipsa totală de locuri de muncă, este cea mai mare problemă asupra României, care nu mai contează dacă individul se află cu o exprienţă îndelungată, deoarece angajatorii profită, că Guvernul este tot mai mult pasiv, în fata economiei, care îi exploatează la maxim, pe românii cu fără studii medii şi superioare, şi rămân cu fără plata asigurărilor sociale şi de sănătate, să muncească un individ ca pe un sclav.

 

Marele probleme în Sectorul muncii, privind integrarea românilor pe câmpul muncii provine din cauza că actualele legii sau Codul Muncii, este lipsită de măsuri sociale, care să genereze oferte de muncă, de care cere cresterea economică de bună calitate şi sigură. Reducerea sindicatelor pe câmpul muncii, au generat un val mare de munca la negru, care se vede că în Romania, sunt peste 5 milioane de pensionari ai Satului, şi sub 3 milioane de persoane care sunt plătitori de taxe şi impozite, care acestă problemă va aduce în viitor, milioane de probleme privind sorta economică a României.

 

Avem în prezent, peste 10 milioane de persoane cu drept de vot, care sunt cu fară carte de muncă, sau sunt pe drumuri şi care nu au o sursă financiară din partea Guvernului, care nu vrea să fie cu programe economice de la realitatea problemelor sociale, deoarece vrea să stea numai la căldurică şi să îşi bată joc mediul de afaceri, adică să îi exploateze pe românii ca pe nişte animale cu fără putere de gândire sau de a se lupta împotriva abuzurilor oamenilor de afaceri, care se cred că ei sunt mai marii de cât Dumnezeu, cu ajutor politicienilor de la toate partidele private, şi lipsite de viziune umane, să guverneze măcar pentru infrastructura lor electorală.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.