ECONOMIA ESTE MICĂ FATA DE PUTERII POLITICE TOT MAI MARI

 

Economia este mică fata de puterile politice tot mai mari în toată România, astfel încât creşterea economică este cea mai mică din clubul Uniunii Europene, pentru anul 2014, pentru România. Clasa politică este în dezvoltare la rău, adică cu cea mai slabă politică din viata României, din sub guvernării PSD-ului, cu foarte multe partide de 1 la sută, pentru alegerile prezidenţiale.  Oferta lor politică pentru milioanele de românii cu drept de vot prevede zero programe economice speciale. Romania nu mai are nevoie de mult timp, de Guvernul Ponta 3, deoarece regimul politic, a declarat că lucrează pentru clientela politică de partide private, prin lipsa totală de programe legislative mai bune pentru România.

Guvernul Ponta, are cea mai mare adunătură de parlamentari din actuala majoritatea parlamentară, care sunt implicaţi în acte de corupţiei şi care fac afaceri cu statul român, la greu, de ordinul miliardelor de euro, cu puterea economică ai statului român, pentru scăderea democraţei şi număr mic de românii la viitoarele alegeri electorale. Gruparea PSD, a adus o slăbiciune totală asupra clasei politice, de vreme ce Guvernul prevede numai infractori, vânzători şi trădători de tara lor mama si tata.

 

Guvernarea Ponta 3, este guvernarea partidelor private cu cea mai mare deschidere către înaltă coruptie şi cu un guvern al baronilor de partid, care nu sunt pentru prosperitatea economică pentru comunitatea românească şi sunt pentru mai multă politică de partide pentru clientela politică de partidele private. Acest guvern al clientelei politice şi cu milioane de dosare penale pentru corupţie, se declară că sunt apărătorii statului de drept, şi care nu se dau în lături de nimic, încât să mai aducă noi deservicii pentru statul român, prin slaba puterea politica ale statului de drept.

 

În timpul guvernării cimei roşii (PSD), şi cu toată clientela politică de numai partide private, prin cea mai slabă politică publică la adresa României, s-au făcut contracte majore într-e firmele de casa ale partidelor parlamentare din sub ordinea actualei maţorităţii parlamentare, astfel încât cresterea taxelor şi impozitelor cu peste 56 la sută, sunt în anul 2014, să fie câti banii au nevoie toate partidele private din economia românilor.

 

România are nevoie de locuri de muncă şi nu de poverile fiscale ale tuturor partidelor private, care încearcă să mai reducă din cresterea economică prin scăderea nivelului de trai al populaţiei, sau pin lipsa de milioane de locuri de muncă mai bune, pentru că milioane de românii cu drept de vot, să nu se prezinte la urne, să voteze pentru o nouă schimbare politică, dată de majoritatea românilor din această tara.

 

Corupţia pe care o gestionează ciuma roşie de la guvernare, a devenit cea mai mare putere politică pe care o pratică Guvernul partidelor private, se mai doreşte cu ea şi cu extindere la parlamentarii care mai sunt la partidele de dreapta. PSD a fost şi este promotorul declinului, al umilinţe şi al dezordinii. Dar acesta este declinul care trebuie să ajungă la final.

 

Klaus Johannis va intra şi va învaţa mai bine arta politici externă şi realitatea de comunicare internaţionale şi cu noile puterii al ordinii mondiale, aşa cum este istoria politică a trecutului sau istoria politică al viitorului al României. Deci, Ponta este mic în fata candidatului ACL, pentru acesta a demonstrat din mai 2012, şi până în prezent, că este mai slab de cât Traian Băsescu. Parlamentul pe timpul guvernării PSD, s-a transformat în ultimul refugi al majoritatii parlamentare care sunt numai cu persane publice, pentru avea impunitate parlamentară, şi pentru a face dosare penale pentru coruptie din partea României şi românii.

 

ZiarulViitor.ro

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor