ECONOMIA DE NIVEL POLITIC FOARTE MICĂ

 

Economia în România nu are in continuare relansare de cresterea economică în cresterii, deoarece căderea tuturor investitiilor în cadrul modernizarii infrastructurii economice şi dreptate socială, nu se află prin programul de guvernare din partea actualei majoritati parlamentare, pentru România. Partidele parlamentare şi care este expresia guvernării, nu generează masuri legislative specifice, pentru relansari de cresterii şi dezvoltarea economică durabilă.

Guvernul partidelor private nu are planuri mari privind investitii pentru investitorii straini,astfel încât motoarele economice sa fie gripate cu noi masuri de austeritate în economiei politice actualei. Vorbim de Programul de guvernare din anul 2015, din partea partidelor politice şi cu fara viziune modernă asupra economiei reale.  Pentru sectorul privat, nu sunt masuri legislative, privind lansarea de proiecte de infrastructură și pentru a oferi un colac de salvare pentru lupta întreprinderile mici și mijlocii ( IMM -uri).

Motoarele economiei  sunt pline de numai masuri de austeritate de pe vremea crizelor financiare din clubul Uniunii Europene, pentru reducerea masivă ale tuturor  investițiilor financiare în bani, care mediul de afaceri în România, nu creează investitii în infrastructura economică internă, pentru ca nu au încredere în programul de guvernare ale regimului PSD, care nu motivează companiile mari şi mici, să genereze investitii serioase, care inseamnă noi oferte de muncă, de asta a crescut somajul în zona tinerilor, din cauza Guvernului PSD, care nu este popular cu mediul de afaceri, si guvernează prin guvernarea poverii fiscale.

Economia reală nu este în toată România, deoarece se află o crestere economică de sub 2 la sută, care nu comunică cu problemele fundamentale ale românilor, de la cresterea inflaţiei şi reducerea de noi locuri de muncă din partea mediului de afaceri. Nivelul mare al inflaţiei de 4 la sută, relansarea economică din vorbele politicienilor de la guvernare.

 

Economia nu are putere economică din nou şi de asta sunt peste 10 milioane de persoane şi în cresterii, cu fara locuri de muncă şi in afara invăţământului din partea statului român. Guvernul de factură politică de centru-stanga, este tot mai plin de guvernarea poverii fiscale, pentru cresterea corupţiei şi sărăciei severe. Modernizarea agriculturii române care era singura cale,  care mai produce cresterii economice, se află în zona de criza economică, deoarece circa 5 milioane de persoane din mediul rural, nu beneficiează de programe de coeziune, pentru atragerea fondurilor europene şi sunt pe drumuri cu fara locuri de muncă din cauza guvernului Ponta 4.

 

România nu are pentru anul 2015, noi locuri de muncă de bună calitate şi sigure, nu prevede cresterii economice pentru relansarea nivelului de trai, deoarece Guvernul PSD, si alte partide politice de sub 2 la sută, au taiat toate resursele financiare in bugetului de stat pe anul 2015, prin caderea investitiilor in modernizarii infrastructurii economiei şi sociale, de asta sunt milioane de tinerii români cu fara locuri de muncă şi fara carte, întrucât Guvernul PSD, nu generează programe economice pentru crearea de locuri de muncă de inaltă calitate, de care sunt nevoie pentru României pentru români, acum în mediul rural şi urban.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.