E NEVOIE RAPID DE O NOUA POLITICA IN ROMÂNIA

 

România are nevoie rapid de o noua politica, printr-u nou guvern de guvernare economica si care sa produca ceva la guvernarea tuturor oamenilor, deoarece guvernul Ponta, produce numai cadavre umane. Parlamentul al României, nu al actualei majoritatii parlamentare si care sunt cu numar mare de dosare penale, si forma guvernului Ponta , trebuie sa vină cu un nou guvern si sa produca prin propuneri si sa promulge legile, cu caracter privind combaterea saraciei şi luptei de coruptiei care sunt din partea partidele private, acum la guvernare.

Peste 10.000 de ONG-uri, din România, face apel la toata clasa politica româneasca, sa aduca un nou guvern si care sa fie cu un program de guverare la realitatea economica actuală, deoarece economia romaniei este in faliment economic si produce numai cadrave umane. Deci, se extinde numarul mare de proteste la adresa Guvernului Ponta 4, din partea societatii civile, in perioada următoare.

 

Circa 1000 de persoane din societatea româneasca, au lansat un manifest azi, cu cel mai mare protest si demonstratii, in fata Guvernului Ponta 4, pentru ca are o majoritate parlamentară care este coruptă si expresia guvernarii actuale. Protestul vine pe fondul, in care avem de face cu cel mai slab guvern din clubul Uniunii Europene, care nu adopta solutii si reforme economice si nu are nici o gandire socială, dupa ce se mai declara in fata mass-media, ca este de centru-stanga, adica nu creeaza locuri de munca si nici cresterea nivelul de tari, pentru ca nu este treaba guvernului sa faca asta, numai sa intervină in procesul economic, prin guvernarii poverii fiscale in continuare.

 

Toate partdele private ale guvernului ponta , sunt sub un singur partid unic si care nu au fost resetate catre drumul democratiei economice si prevad in continuare cel mai slab guvern, care nu vine cu un noi programe de guvernare in fata Parlamentului, privind generarea de oferte de munca, crestere economica si care sa produca cresterii de nivelul de tari, avand in vedere ca acum sunt peste 10 milioane de persoane care sunt la zodia sclaviei severe si care nu au ajutor din partea nimanui.

 

Pentru partidele private, sub guvernului PSD, sunt la guvernare sa dea de munca multă procurorii ai DNA, pentru ca se afla cu trafic si evaziune de coruptiei, si o politica anti democratica. Politica partidelor de la guvernarea ciolanelor de lux, si care tine de scaune, este pentru anti reformele economice si sociale, asupra mediului de afaceri si pentru milioane mari de romanii in toata România.

 

Politicienii ai majoritati parlamentare ai guvernului penalilor, adica PSD, si alte partide de 1 la sută, au fost trimisi si in contunuare, de catre ONG-uri, sa plece de la guvernare si sa se raporteze la cerintele oamenilor, astfel incat vor continua val mare de proteste la adresa Guvernului Ponta 4, in strada.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro