E NEVOIE DE CEVA NOU IN POLITICA ESTE FOARTE BINE

 

 

Guvernul Ponta 4, ii este foarte frica sa organizeze alegerile parţiale in toata România, deoarece stie ca va pierde guvernarea baronilor si penalilor. Guvernul Ponta 4, nu lasa sa fie democratie pură asupra statului de drept, astfel incat  Justiţia in România sa fie patronată de cea mai mare adunătură de penali, care sunt cu record de dosare penale si la fara numar in clasa politica prin toată România.

E nevoie de progres real şi durabilă, in politica locală si natională, dupa algoritmul politic, de asta au votat peste 12 milioane de romanii cu drept de vot, pentru altfel de politică, pentru o noua majoritate parlamentară, si cu un nou guvern de guvernarea oamenilor buni, de buna calitate economică, respectiv activ la realitatea tuturor problemelor in infrastructurii economică si socio, care prevede numai milioane de resurselor umane, cu fara locuri de munca si peste 3000 de intrepinderii mici şi mijlocii ale statului roman, sunt ruinate si la fier vechi, deoarece Guvernul PSD, nu vrea prosperitate economica si modernizarea cresterii economice pentru modernizarii nivelului de trai.

 

 

Eu cred că este nevoie de un nou Guvern de factură economică, de mult timp, deoarece actualul Guvern Ponta 4, nu produce nimic pentru combaterea poverii fiscale, si sclaviei politice, deoarece stă pe o majoritate parlamentară, care este guvernarea baronilor pentru extinderea coruptiei si sarăciei severe, in exclusivitate pe masa guvernarii actuale. E nevoie de o nouă politică, cu chief de guvernare prin  milioane de romanii cu drept de vot, deoarece milioane mari de românii, au nevoie de locuri de munca, de reducerii  masive ale poverii fiscale, la nivelul de putere de cumpărare, pentru dezvolatrii si cresterii economice de buna calitate, impotriva  crizelor economice si sociale, care sunt din guvernarea penalilor si cu dosare penale pentru coruptiei, si care fac scut impotriva Justitiei in Romania, să nu facă justitie socială, justitie economică si care ar inseamnă locurile de munca de prima mână.

 

Toate guvernele Ponta  de la PSD, erau obligate potrivit politicii democratice, să nu guverneze cu Guvernul Ponta, pentru ca nu a guvernat cu nimic pentru România pentru românii. Singurul ministru din guvernul Ponta 4, care a municit in guvern,  a fost ministrul sanatatii si de ordine publică, care a lansat cel mai mare numar de reforme in sistemul de sănătate publică, astfel încât cele 23 de ministere ale Executivului, sunt compromise şi cu deschidere către focare mari de dosare penale de coruptiei şi guvernarea penalilor prin afacerilor cu statul român, care sunt in gestiunea comisiilor de judecată, şi care au deschis record de dosare penale pentru tot guvernul Ponta 4.

 

Credem ca este nevoie pentru fata spre viitor este nevoie de un nou Guvern de guvernarea oamenilor cu cheif de muncă, care sunt cu milioane de viziunii prin guvernarea totală asupra celor 22 de milioane de probleme şi care sunt in România din partea guvernarii baronilor si penalilor cu dosare multiple penale , pentru reducerii democratizarii economice si sociale, şi zero reforme reale in procesele de guvernare asupra mediului privat, care suportă pe regimul poverilor fiscale la fara numar.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.